طرز تهیه پلو با لوبیا قرمز فوق العاده خوشمزه و ساده به سبک سنتی

طرز تهیه پلو با لوبیا قرمز

طرز تهیه پلو با لوبیا قرمز

پلو با لوبیا قرمز یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه در خاورمیانه است که در کشورهای مختلف با دستورهای متنوعی درست می شود. در تهیه این غذا می توان از گوشت استفاده کرد، یا مانند این دستور بدون گوشت آنرا درست کرد.

برای تهیه پلو با لوبیا قرمز، ابتدا سبزیجات نظیر سیر، پیاز، کرفس و فلفل سبز را در روغن زیتون تفت دهید. سپس لوبیا قرمز پخته به همراه پودر پیاز، نمک، و فلفل اضافه کنید و با افزودن آب، مواد را بپزید. در کنار این، برنج را با کره و عصاره مرغ به روش آبکش پخته و دم کنید. در نهایت، برنج را در بشقاب ریخته و مخلوط لوبیا قرمز را روی آن قرار دهید و با پیازچه خردشده تزیین و سرو کنید.

مواد لازممقدار
برنج2 پیمانه
لوبیا قرمز پخته۲ لیوان
پیاز۱ عدد متوسط
سیر۲ حبه
کرفس۱ ساقه
فلفل سبز۱ عدد
پودر پیاز۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
کره۱ قاشق غذاخوری
پیازچه۱ قاشق غذاخوری خرد شده
روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه پلو با لوبیا قرمز

مرحله 1: تفت دادن سبزیجات

ابتدا روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا کمی گرم شود. سپس سیر، پیاز، کرفس، و فلفل سبز را به صورت ریز خرد کرده و به تابه اضافه کنید. این سبزیجات را با حرارت بالا به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند.

مرحله 2: افزودن لوبیا و ادویه

در این مرحله پس از اینکه سبزیجات کمی نرم شدند، لوبیا قرمز پخته، پودر پیاز، نمک، و فلفل سیاه را به ماهیتابه اضافه کنید. در ادامه تمام مواد را به خوبی مخلوط کرده تا با هم یکدست شوند.

مرحله 3: پختن مواد

برای پخت بهتر مواد و ترکیب طعم‌ها، یک لیوان آب به ماهیتابه اضافه کنید. حرارت را کمی کم کنید و اجازه دهید مخلوط برای 20 دقیقه بپزد. حتما درب تابه را بگذارید که مواد در زمان کمتری بپزند.

مرحله 4: پخت برنج

در همان زمان، برنج را آماده کنید. برنج را در یک قابلمه مناسب با کره و کمی عصاره مرغ به روش آبکش بپزید. مطمئن شوید که برنج به خوبی پخته و نرم شده است. آموزش کامل برنج آبکش را در این مطلب ببینید.

مرحله 5: دم کردن برنج

پس از آبکشی برنج، ته دیگ مورد نظرتان را کف قابلمه قرار دهید، برنج را با کفگیر درون قابلمه بریزید، درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید برنج به مدت 30 تا 40 دقیقه دم بکشد.

مرحله 6: آماده سازی برای سرو

وقتی هم برنج و هم مخلوط لوبیا آماده شدند، برنج را در یک بشقاب بزرگ بریزید. حالا مخلوط لوبیا را به سلیقه خود روی برنج بریزید. در صورت تمایل می توانید مواد را درون قابلمه مخلوط کنید، سپس درون بشقاب بکشید.

مرحله 7: تزیین و سرو

برای تزیین و افزودن زیبایی بیشتر به این غذا می توانید مقداری سبزیجات تازه خرد شده روی آن بریزید. پیشنهاد ما پیازچه است که عطر بسیار خوبی دارد و بوی آن باعث افزایش اشتها می شود.

چه امتیازی میدی؟
دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در چهارشنبه 15 فروردین 1403

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.