مطالب پر بازدید
طرز تهیه آش رشته مازندرانی خوشمزه و مخصوص به روش اصلی

طرز تهیه آش رشته مازندرانی خوشمزه و مخصوص به روش اصلی

طرز تهیه آش رشته مازندرانی آش یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که همیشه طرفداران زیادی دارد. یکی از انواع آش، آش رشته مازندرانی است. این آش یک غذای سنتی …

خواص فلفل سیاه برای رحم، قاعدگی و دستگاه تناسلی!

خواص فلفل سیاه برای رحم، قاعدگی و دستگاه تناسلی!

خواص فلفل سیاه برای رحم فلفل سیاه، که به عنوان یکی از قدیمی‌ترین و رایج‌ترین ادویه‌ها در جهان شناخته شده، نه تنها طعم دلنشینی به غذاها می‌بخشد، بلکه دارای خواص شگفت‌انگیزی برای …

طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان خوشمزه و مجلسی رستورانی

طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان خوشمزه و مجلسی رستورانی

طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان ته چین یک غذای سنتی و مجلسی است که از دیرباز مورد توجه قرار گرفته است و جزو غذاهای اصیل ایرانی به شمار می آید. …

طرز تهیه لوبیا پلو اسپانیایی خوشمزه به صورت گیاهی وگان

طرز تهیه لوبیا پلو اسپانیایی

طرز تهیه لوبیا پلو اسپانیایی , دستور پخت لوبیا پلو بدون گوشت

لوبیا پلو اسپانیایی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لوبیا پلو اسپانیایی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز۱ عدد بزرگ
سیر۲ حبه
گوجه فرنگی۳ عدد
لوبیا قرمز¾ پیمانه خام
فلفل دلمه ای قرمز۱ عدد
برنج۱ پیمانه
آب۱٫۵ پیمانه
زیتون‌ سبز½ پیمانه
جعفری تازه⅓ پیمانه
روغن کنجد۲ قاشق غذاخوری
پودر زیره و فلفل سیاهاز هر کدام ½ قاشق چایخوری
زردچوبه و پاپریکا دودیاز هر کدام ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل‌ قرمزبه مقدار کافی

طرز تهیه لوبیا پلو اسپانیایی

مرحله اول

برای تهیه لوبیا پلو اسپانیایی خوشمزه در ابتدای کار لوبیا قرمز را شسته و درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم، سپس اجازه می دهیم لوبیا به مدت ۶ تا ۱۲ ساعت درون آب بماند تا خیس بخورد و نفخ آن گرفته شود.

مرحله دوم

حالا برنج را شسته و به همراه مقداری نمک درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم، سپس اجازه می دهیم برنج به مدت ۲ ساعت درون آب بماند تا خیس بخورد. در ادامه لوبیا را آبکشی کرده و درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم.

مرحله سوم

حالا قابلمه را روی حرارت متوسط گذاشته و اجازه می دهیم لوبیا به مدت ۲ ساعت درون آب جوش بماند تا کاملا پخته و نرم شود. پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت برداشته و لوبیا را درون آبکش می ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله پیاز را به صورت خلالی نازک خرد کرده و یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه روغن کنجد را به قابلمه افزوده و بلافاصله پیاز را اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا پیاز سبک شود.

مرحله پنجم

زمانی که پیاز شیشه ای شد، پودر زیره را به همراه فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا دودی و مقداری فلفل قرمز به قابلمه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی ادویه ها کاملا گرفته شده و سرخ شوند.

مرحله ششم‎

حالا سیر را با دندانه های ریز رنده، رنده کرده، سپس به قابلمه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا عطر سیر آزاد شود. در ادامه پوست گوجه فرنگی ها را جدا کرده و به همراه فلفل دلمه ای به صورت نگینی خرد می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را به قابلمه اضافه کرده و تفت می دهیم تا گوجه فرنگی ها سرخ شوند، سپس لوبیا پخته شده را به همراه مقداری نمک به قابلمه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله هشتم

حالا برنج خیس خورده را درون آبکش ریخته، سپس به قابلمه می افزاییم. در ادامه آب را به قابلمه اضافه کرده و حرارت را زیاد می کنیم تا آب درون قابلمه کاملا تبخیر شود و پس از آن روی حرارت ملایم شعله پخش کن می گذاریم.

مرحله نهم

زمانی که آب درون قابلمه کشیده شد، قابلمه را روی شعله پخش کن گذاشته و درب قابلمه را می بندیم، سپس اجازه می دهیم پلو به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت بماند تا کاملا پخته شود و در نهایت به همراه جعفری و زیتون تزیین می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 13 شهریور 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.