طرز تهیه کیک سیب زمینی

طرز تهیه کیک سیب زمینی سرد ترکیه ای بدون فر با پنیر پیتزا پوره نمکی و سبزیجات با گوشت xvc jidi  d sdf cldkd

کیک سیب زمینی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۳ عدد متوسط
روغن زیتون۱ استکان (۸۰ گرم)
ماست چکیده۱ استکان (۸۰ گرم)
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
آرد۱ لیوان
جعفری۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا۲۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت کیک سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه کیک سیب زمینی مجلسی ابتدا سیب زمینی ها را به صورت حبه ای درشت خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب را تا نصف آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید.

مرحله دوم

حالا کمی نمک به آب جوش اضافه می کنیم، سپس سیب زمینی های خرد شده را به آب جوش می افزاییم و به مدت ۵ دقیقه زمان می دهیم تا سیب زمینی ها بپزند، سپس سیب زمینی ها را آبکشی می کنیم و داخل آب سرد می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله سیب زمینی ها را با دستمال حوله ای خشک می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه روغن زیتون را به همراه ماست چکیده، بکینگ پودر، آرد سفید، جعفری خرد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس سیب زمینی را اضافه می کنیم و با دیگر مواد مخلوط می کنیم. در ادامه یک ظرف پیرکس را با روغن مایع به خوبی چرب می کنیم و کمی آرد پاشی می کنیم.

مرحله پنجم

حالا مایه کیک را داخل ظرف پیرکس می ریزیم و روی آنرا با پشت قاشق صاف می کنیم. در ادامه روی مواد را با پنیر پیتزا به طور کامل پوشش می دهیم و برای زیباتر شدن روی کیک کمی کنجد هم روی پنیر پیتزا می پاشیم.

مرحله ششم

در این مرحله ظرف حاوی کیک درون فری که از قبل با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کرده ایم به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه قرار می دهیم تا سیب زمینی ها به طور کامل بپزند. در پایان گریل را روشن می کنیم تا روی کیک طلایی شود.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.