طرز تهیه پیده گوشت

طرز تهیه پیده گوشت ترکیه چگونه پیده گوشت درست کنیم اموزش تصویری پیده گوشت xvc jidi  dni   aj

پیده گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی ترکیه است که برای پیش غذا هم مناسب می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی ترکی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم خمیر پیده
آرد سفید۳٫۵ لیوان
شیر ولرم۱ لیوان
شکر۱ قاشق غذاخوری
مایه خمیر فوری۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع۱ فنجان
تخم مرغ۱ عدد

دستور تهیه خمیر پیده

مرحله اول

برای تهیه نان پیده ابتدا شیر ولرم را به همراه شکر و مایه خمیر فوری را در یک کاسه مناسب مخلوط می کنیم و درب کاسه را می گذاریم و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در یک جای گرم قرار می دهیم تا خمیر مایه عمل بیاید.

مرحله دوم

پس از اینکه خمیر مایه فعال شد آنرا درون یک کاسه بزرگ می ریزیم، سپس زرده و سفیده تخم مرغ را جداگانه می کنیم و در ادامه سفیده تخم مرغ را به کاسه حاوی خمیر مایه اضافه می کنیم و زرده آنرا برای رومال کنار می گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله روغن را به همراه نمک اضافه می کنیم و در حدی مخلوط می کنیم که مواد با هم یکدست شوند، سپس آرد را دو مرتبه الک می کنیم و کم کم به مواد اضافه می کنیم تا خمیری لطیف و یکدست جمع شود.

مرحله چهارم

در این مرحله خمیر را جمع می کنیم و درون یک کاسه مناسب قرار می دهیم، سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یک جای گرم قرار می دهیم تا خمیر استراحت کند. پس از گذشت این زمان خمیر را به سطح کار منتقل می کنیم.

مرحله پنجم

حالا خمیر را کمی ورز می دهیم تا پفش گرفته شود، سپس آنرا به چونه های ۵۰ گرمی تبدیل می کنیم، سپس سینی فر را با کمی روغن مایع چرب می کنیم و چونه ها را با وردنه به صورت گرد پهن می کنیم و درون سینی فر می چینیم.

مرحله ششم

حالا روی خمیرهای موجود در سینی فر را با یک پارچه تمیز می پوشانیم تا خشک نشوند، سپس به مدت ۱۵ دقیقه دیگر استراحت می کنیم تا خمیرها ور بیایند. در همین حین به سراغ آماده کردن مواد میانی پیده ها می رویم.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
پیاز۱ عدد متوسط
فلفل دلمه ای رنگی۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
جعفری۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت پیده گوشت

مرحله اول

برای تهیه پیده گوشت ترکیه ای ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس به همراه مقداری روغن مایع در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود، سپس مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر تفت می دهیم.

مرحله دوم

در ادامه گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند، سپس رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا طعم خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود.

مرحله سوم

در این مرحله فلفل دلمه ای و جعفری را به صورت ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم، سپس نصف فنجان آب اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا گوشت و دیگر مواد بپزند. حالا به سراغ آماده کردن خمیر ها می رویم.

مرحله چهارم

در این مرحله با ته لیوان وسط خمیرها یک گودال گرد ایجاد می کنیم، سپس گودال را با مواد گوشتی پر می کنیم و روی آنرا با پشت قاشق صاف می کنیم، پس از اینکه تمام خمیرها را آماده کردیم روی خمیرها را مجددا با پارچه به مدت ۱۰ دقیقه می پوشانیم.

مرحله پنجم

حالا فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود، سپس پس از اینکه خمیرها استراحت کردند با دست قسمت وسط که گوشت را قرار داده ایم کمی فشار می دهیم و سپس روی خمیرها را با زرده تخم مرغ رومال می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله سینی را درون فر قرار می دهیم تا نان ها بپزند.حدود ۲۰ دقیقه برای پخت نان زمان نیاز است، پس از گذشت این زمان چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی نان ها طلایی شود، سپس به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.