مطالب پر بازدید
طرز تهیه لوز زعفرانی خوشمزه و مخصوص به روش تبریزی

طرز تهیه لوز زعفرانی خوشمزه و مخصوص به روش تبریزی

طرز تهیه لوز زعفرانی لوز زعفرانی یکی از شیرینی های سنتی تبریز است. این شیرینی از مواد ساده ای تهیه شده است. بافت اصلی این شیرینی از شکر و شربت قوام امده …

9 مورد از مهم ترین خواص و مضرات برگه زردآلو برای سلامتی

9 مورد از مهم ترین خواص و مضرات برگه زردآلو برای سلامتی

خواص برگه زردآلو زردآلو، به عنوان یک منبع غنی از مواد مغذی، در زندگی روزمره و حتی در طب سنتی کاربرد ویژه‌ای دارد. این میوه به شکل‌های مختلفی مانند مربا، خورشت، آب‌میوه، …

طرز تهیه پنکیک دبل چاکلت خوشمزه و مخصوص برای صبحانه

طرز تهیه پنکیک دبل چاکلت خوشمزه و مخصوص برای صبحانه

طرز تهیه پنکیک دبل چاکلت پنکیک دبل چاکلت یکی از انواع پنکیک های خوشمزه و بسیار پر طرفدار در سراسر جهان است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. همانطور که مطمئنا …

طرز تهیه نان اهری خوشمزه و مخصوص به روش سنتی آذربایجان

طرز تهیه نان اهری

طرز تهیه نان اهری علت خشک شدن شیرینی اهری اسرا کالری یک عدد xvc jidi khk hivd

نان اهری یکی از انواع نان های خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرستان اهر می باشد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم نان اهری
آرد قنادی۲۵۰ گرم
کره۱۲۵ گرم
شکر۱۵۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
بکینگ پودر۱ قاشق مرباخوری
ماست پرچرب۱۱۵ گرم
زنجبیل۱ قاشق سوپخوری
پودر هل۱ قاشق مرباخوری

دستور پخت نان اهری

مرحله اول

برای تهیه نان اهری خوشمزه ابتدا کره را از یخچال خارج می کنیم تا با دمای محیط یکسان شود، سپس کره آب شده را به همراه شکر داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و به مدت ۳ دقیقه مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند.

مرحله دوم

پس از گذشت ۳ دقیقه تخم مرغ را به کاسه اضافه می کنیم و حدود ۵ دقیقه دیگر مواد را مخلوط می کنیم تا به صورت کرمی سفید رنگ در بیاید. در ادامه ماست را اضافه می کنیم و در حدی مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شود.

مرحله سوم

آرد را به همراه پودر هل، پودر زنجبیل و بکینگ پودر مخلوط می کنیم و پس از دو مرتبه الک کردن، کم کم به کاسه اضافه می کنیم و مواد را با لیسک مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود. اگر خمیر خیلی شل بود کمی آرد اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله خمیر را چند دقیقه با دست ورز می دهیم تا چسبندگی کمی داشته باشد، سپس روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و خمیر را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا به خوبی استراحت کند.

مرحله پنجم

پس از اینکه خمیر استراحت کرد، آنرا از یخچال خارج می کنیم و سپس با وردن خمیر را به قطر یک سانتی متر پهن می کنیم و با کاتر گرد انرا قالب می زنیم. در صورتی که کاتر گرد نداشتیم می توانیم از یک پیاله کوچک برای قالب زدن استفاده کنیم.

مرحله ششم

پس از اینکه خمیر را قالب زدیم، داخل سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم و خمیرهای را به آرامی به سینی فر منتقل می کنیم. برای رومال نان ها هم می توانیم ۱ زرده تخم مرغ را با یک قاشق غذاخوری شیر انگور مخلوط کنیم.

مرحله هفتم

سپس با برس روی نان ها بمالیم. از ۱۰ دقیقه قبل فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شودف سپس سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا نان ها بپزند. برای پخت نان ها حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان نیاز است.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 7 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/mah.s.h
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.