طرز تهیه قطاب ساده خانگی خوشمزه و مخصوص به روش شمالی

طرز تهیه قطاب ساده خانگی خوشمزه و مخصوص به روش شمالی

طرز تهیه قطاب قطاب یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای یزد و کرمان می باشد. از این شیرینی خوشمزه می توانیم …

طرز تهیه فطیر ساده خانگی خوشمزه و محلی به روش بازاری

طرز تهیه فطیر ساده خانگی خوشمزه و محلی به روش بازاری

طرز تهیه فطیر فطیر که با نام نان فتیر هم شناخته می شود یکی از انواع نان های سنتی ایرانی است که شباهت زیادی به نان شیرمال دارد، برای مشاهده این اموزش …

طرز تهیه پنکیک شکلاتی خوشمزه و مجلسی پفکی و پف دار

طرز تهیه پنکیک شکلاتی خوشمزه و مجلسی پفکی و پف دار

طرز تهیه پنکیک شکلاتی پنکیک شکلاتی یکی از انواع صبحانه های خوشمزه و بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این پنکیک خوشمزه تفاوتی با پنکیک ساده ندارد، …

طرز تهیه نان اهری

طرز تهیه نان اهری علت خشک شدن شیرینی اهری اسرا کالری یک عدد xvc jidi khk hivd

نان اهری یکی از انواع نان های خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرستان اهر می باشد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم نان اهری
آرد قنادی۲۵۰ گرم
کره۱۲۵ گرم
شکر۱۵۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
بکینگ پودر۱ قاشق مرباخوری
ماست پرچرب۱۱۵ گرم
زنجبیل۱ قاشق سوپخوری
پودر هل۱ قاشق مرباخوری

دستور پخت نان اهری

مرحله اول

برای تهیه نان اهری خوشمزه ابتدا کره را از یخچال خارج می کنیم تا با دمای محیط یکسان شود، سپس کره آب شده را به همراه شکر داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و به مدت ۳ دقیقه مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند.

مرحله دوم

پس از گذشت ۳ دقیقه تخم مرغ را به کاسه اضافه می کنیم و حدود ۵ دقیقه دیگر مواد را مخلوط می کنیم تا به صورت کرمی سفید رنگ در بیاید. در ادامه ماست را اضافه می کنیم و در حدی مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شود.

مرحله سوم

آرد را به همراه پودر هل، پودر زنجبیل و بکینگ پودر مخلوط می کنیم و پس از دو مرتبه الک کردن، کم کم به کاسه اضافه می کنیم و مواد را با لیسک مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود. اگر خمیر خیلی شل بود کمی آرد اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله خمیر را چند دقیقه با دست ورز می دهیم تا چسبندگی کمی داشته باشد، سپس روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و خمیر را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا به خوبی استراحت کند.

مرحله پنجم

پس از اینکه خمیر استراحت کرد، آنرا از یخچال خارج می کنیم و سپس با وردن خمیر را به قطر یک سانتی متر پهن می کنیم و با کاتر گرد انرا قالب می زنیم. در صورتی که کاتر گرد نداشتیم می توانیم از یک پیاله کوچک برای قالب زدن استفاده کنیم.

مرحله ششم

پس از اینکه خمیر را قالب زدیم، داخل سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم و خمیرهای را به آرامی به سینی فر منتقل می کنیم. برای رومال نان ها هم می توانیم ۱ زرده تخم مرغ را با یک قاشق غذاخوری شیر انگور مخلوط کنیم.

مرحله هفتم

سپس با برس روی نان ها بمالیم. از ۱۰ دقیقه قبل فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شودف سپس سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا نان ها بپزند. برای پخت نان ها حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان نیاز است.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 7 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/mah.s.h
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.