طرز تهیه کتلت قبرسی خوشمزه و مخصوص با گوشت چرخ کرده
طرز تهیه کباب تابه ای عربی خوشمزه به روش رستورانی
طرز تهیه کباب تابه ای عربی کباب تابه ای عربی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشورهای عربی می باشد. این کباب خوشمزه شباهت زیادی …
طرز تهیه ذرت پنیری خوشمزه و مخصوص با دیپ ناچو اصل
طرز تهیه ذرت پنیری ذرت پنیری یکی از انواع میان وعده های خوشمزه بین المللی است که با سس های بسیار متنوعی سرو می شود. این میان وعده شباهت زیادی به ذرت …
طرز تهیه پاستا فوسیلی با میت بال خوشمزه به روش ایتالیایی
طرز تهیه پاستا فوسیلی پاستا یکی از غذاهای اصیل ایتالیایی است که با ترکیب اسپاگتی و پاستا با مواد و سس های مختلف بدست می آید. در این پاستا، با استفاده از …
طرز تهیه کتلت قبرسی
کتلت قبرسی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بین المللی قبرس است که شباهت زیادی به شامی کباب ما ایرانی ها دارد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چیشی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
سیب زمینی | ۲ عدد بزرگ |
نان تست | ۱ عدد |
جعفری | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر زیره سیاه | ۱ قاشق مرباخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت کتلت قبرسی
مرحله اول
برای تهیه کتلت قبرسی خوشمزه ابتدا گوشت چرخ کرده را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم و با فشار دست آب اضافی اش را می گیریم، سپس پیاز رنده شده را به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله سیب زمینی ها را با رنده ریز رنده می کنیم، سپس با فشار دست آب اضافی شان را می گیریم و به کاسه حاوی گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. در ادامه جعفری را به صوتر ساطوری ریز خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله اطراف نان تست که خشک هستند را می گیریم، سپس قسمت نرم نان تست را به همراه تخم مرغ و مقداری نمکف فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه می کنیم و مواد را ۱۰ دقیقه با هم ورز می دهیم تا منسجم شوند.
مرحله چهارم
حالا یک سلفون روی درب کاسه می کشیم و آنرا به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند. پس از گذشت این زمان کاسه را از داخل یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله پنجم
مقداری روغن داخل تابه می ریزیم و اجازه می دهیم داغ شود، سپس به اندازه یک نارنگی از مایه کتلت بر می داریم و با دست آنرا مانند شامی کباب به صورت گرد یا بیضی شکل می دهیم و داخل روغن داغ می اندازیم تا سرخ شود.
مرحله ششم
به همین صورت تمام مایه کتلت را با دست شکل می دهیم و سرخ می کنیم. پس از اینکه یک سمت کتلت ها رنگ گرفت و به خوبی سرخ شد، آنها را به آرامی با قاشق بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.
مرحله هفتم
در صورت تمایل می توانیم در پایان پس از اینکه کتلت ها سرخ شدند، چند عدد فلفل سبز و گوجه فرنگی هم داخل تابه سرخ کنیم و در کنار کتلت ها سرو کنیم. در پایان کتلت ها را در ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه نان تازه سرو می کنیم.
- منبع :
- img from instagram.com/cihan.koca