طرز تهیه سوپ اسفناج حرفه ای خوشمزه و مجلسی با خامه
طرز تهیه سوپ اسفناج
سوپ اسفناج یکی از انواع سوپ های خوشمزه و مقوی ایرانی است که برای تقویت بدن بسیار مفید است، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
اسفناج | ۵۰۰ گرم |
جو پرک | ۲ قاشق غذاخوری |
خامه | ۲ قاشق غذاخوری |
آب گوشت یا مرغ | ۳ لیوان |
سیر | ۱ حبه |
کره | ۲۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت سوپ اسفناج
مرحله اول
برای تهیه سوپ اسفناج مجلسی ابتدا اسفناج ها را پس از شستشو، داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و اجازه می دهیم خودشان آب بیندازند و بپزند. در همین حین آب مرغ یا گوشت را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
جو پرک را به قابلمه حاوی آب گوشت اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزد. پس از اینکه آب موجود در قابلمه اسفناج به طور کامل تبخیر شد، اسفناج را با مخلوط کن یا میکسر پوره می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله سوم
در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کره در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا سبک شود، سپس سیر را رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. سیر را فقط در حدی تفت می دهیم که عطرش بلند شود.
مرحله چهارم
در ادامه اسفناج پوره شده را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم و ۵ دقیقه تفت می دهیم، سپس به قابلمه حاوی جو پرک اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سوپ با حرارت ملایم جا بیفتد و غلیظ شود.
مرحله پنجم
پس از اینکه سوپ به غلظت مناسب رسید، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم سپس خامه را به سوپ اضافه کرده و کمی مخلوط می کنیم تا با سوپ یکدست شود. در پایان سوپ را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان تست سرو می کنیم.
- منبع :
- img from instagram.com/shirin.design.art