مطالب پر بازدید
طرز تهیه استیک هندوانه ساده و خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه استیک هندوانه ساده و خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه استیک هندوانه استیک هندوانه یکی از انواع غذاهای خوشمزه و جدید نیویورکی است که برای افراد گیاهخوار بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه کباب تابه ای فانتزی خوشمزه و شیک مجلسی

طرز تهیه کباب تابه ای فانتزی خوشمزه و شیک مجلسی

طرز تهیه کباب تابه ای فانتزی کباب تابه ای فانتزی یکی از انواع کباب های ساده و خوشمزه ایرانی است که نسبت به کباب تابه ساده به صورت مجلسی تر تهیه می …

خواص و مضرات گیاه بلادون در طب سنتی: بررسی کاربردها و هشدارها

خواص و مضرات گیاه بلادون در طب سنتی: بررسی کاربردها و هشدارها

خواص گیاه بلادون گیاه بلادون، شناخته شده به نام‌های شابیزک و مهر گیاه در ایران، به عنوان یکی از گونه‌های گیاهی دارویی نادر، از خواص بی‌نظیری در زمینه ضد تشنج، تسکین دهنده …

طرز تهیه سوپ سیب زمینی خوشمزه و مخصوص برای تقویت بدن

طرز تهیه سوپ سیب زمینی

طرز تهیه سوپ سیب زمینی و هویج قارچ پیاز و مرغ و شیر ترکیه و گوجه سفید xvc jidi  s   sdf cdkd

سوپ سیب زمینی یکی از انواع سوپ های خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۵۰۰ گرم
آب گوشت۴ لیوان
پیاز۱ عدد بزرگ
گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم
آب لیمو ترش۱ عدد
تخم مرغ۲ عدد
کره۱۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت سوپ سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه سوپ سیب زمینی ساده ابتدا سیب زمینی ها را به همراه ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا آبپز شوند. پس از اینکه سیب زمینی پختند آنها را پوست می گیریم.

مرحله دوم

سپس داخل قابلمه ای که برای پخت سوپ در نظر گرفته ایم می ریزیم و در ادامه آب گوشت را اضافه می کنیم، سپس با گوشتکوب برقی یا دستی به آرامی سیب زمینی ها را به خوبی میکس می کنیم تا به پوره تبدیل شوند.

مرحله سوم

در ادامه پیاز را رنده می کنیم و به همراه گوشت چرخ کرده و مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه با دست چند دقیقه ورز می دهیم تا منسجم و چسبناک شوند. حالا کره را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله چهارم

حالا مخلوط گوشت چرخ کرده را به کوفته های کوچک تبدیل می کنیم و در کره سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. تخم مرغ ها را داخل یک کاسه جداگانه به خوبی هم می زنیم تا از لختگی خارج شوند و بافت شان یکدست شود.

مرحله پنجم

در ادامه آب لیمو ترش را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. حالا مخلوط آب گوشت و سیب زمینی پوره شده را روی ملایم قرار می دهیم و مخلوط تخم مرغ را کم کم به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا گوشت های قلقلی را به همراه کره موجود در تابه به قابلمه سوپ اضافه می کنیم و ۱۵ تا ۲۰ زمان می دهیم تا سوپ جا بیفتد. پس از گذشت این زمان حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و تا ۱۵ دقیقه درب قابلمه را بر نمی داریم.

مرحله هفتم

پس از گذشت ۱۵ دقیقه سوپ را داخل ظرف سوپخوری می کشیم و با کوفته های قلقلی تزیین می کنیم. در صورت تمایل می توانیم در کنار سوپ مقداری کره هم سرو کنیم. در پایان سوپ را به همراه نان تست برشته شده سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 22 تیر 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/zohrehsor
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.