طرز تهیه سوپ سیب زمینی خوشمزه و مخصوص برای تقویت بدن
طرز تهیه شله گندی خوشمزه و ساده به روش سنتی
طرز تهیه شله گندی شله گندی یکی از انواع غذاهای خوشمزه ساده لری است که با عدس تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شله گندی …
طرز تهیه اشکنه عدس خوشمزه و سنتی به روش بیرجندی
طرز تهیه اشکنه عدس اشکنه عدس یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود. همانطور که می دانید اشکنه از قدیمی ترین …
طرز تهیه باقالی پلو با مرغ خوشمزه و مجلسی زعفرانی برای ۴ نفر
طرز تهیه باقالی پلو با مرغ باقالی پلو با مرغ مانند باقالی پلو با ماهیچه یکی از غذاهای مجلسی ایرانی است که بیشتر برای مجالس تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش …
طرز تهیه سوپ سیب زمینی
سوپ سیب زمینی یکی از انواع سوپ های خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۵۰۰ گرم |
آب گوشت | ۴ لیوان |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم |
آب لیمو ترش | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۲ عدد |
کره | ۱۰۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت سوپ سیب زمینی
مرحله اول
برای تهیه سوپ سیب زمینی ساده ابتدا سیب زمینی ها را به همراه ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا آبپز شوند. پس از اینکه سیب زمینی پختند آنها را پوست می گیریم.
مرحله دوم
سپس داخل قابلمه ای که برای پخت سوپ در نظر گرفته ایم می ریزیم و در ادامه آب گوشت را اضافه می کنیم، سپس با گوشتکوب برقی یا دستی به آرامی سیب زمینی ها را به خوبی میکس می کنیم تا به پوره تبدیل شوند.
مرحله سوم
در ادامه پیاز را رنده می کنیم و به همراه گوشت چرخ کرده و مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه با دست چند دقیقه ورز می دهیم تا منسجم و چسبناک شوند. حالا کره را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله چهارم
حالا مخلوط گوشت چرخ کرده را به کوفته های کوچک تبدیل می کنیم و در کره سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. تخم مرغ ها را داخل یک کاسه جداگانه به خوبی هم می زنیم تا از لختگی خارج شوند و بافت شان یکدست شود.
مرحله پنجم
در ادامه آب لیمو ترش را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. حالا مخلوط آب گوشت و سیب زمینی پوره شده را روی ملایم قرار می دهیم و مخلوط تخم مرغ را کم کم به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله ششم
حالا گوشت های قلقلی را به همراه کره موجود در تابه به قابلمه سوپ اضافه می کنیم و ۱۵ تا ۲۰ زمان می دهیم تا سوپ جا بیفتد. پس از گذشت این زمان حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و تا ۱۵ دقیقه درب قابلمه را بر نمی داریم.
مرحله هفتم
پس از گذشت ۱۵ دقیقه سوپ را داخل ظرف سوپخوری می کشیم و با کوفته های قلقلی تزیین می کنیم. در صورت تمایل می توانیم در کنار سوپ مقداری کره هم سرو کنیم. در پایان سوپ را به همراه نان تست برشته شده سرو می کنیم.
- منبع :
- img from instagram.com/zohrehsor