مطالب پر بازدید
طرز تهیه نان اسفناج پف دار خوشمزه و مخصوص با پنیر خامه ای

طرز تهیه نان اسفناج پف دار خوشمزه و مخصوص با پنیر خامه ای

طرز تهیه نان اسفناج نان اسفناج یکی از انواع نان های خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی …

طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی نرم و خشک با پیمانه

طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی نرم و خشک با پیمانه

طرز تهیه شیرینی کشمشی شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی ها بسیار پر طرفدار ایرانی است که مانند انواع کیک به همراه چای سرو می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

24 مورد از مهم ترین خواص و مضرات جوی دوسر برای سلامتی

24 مورد از مهم ترین خواص و مضرات جوی دوسر برای سلامتی

خواص جوی دوسر جو دوسر، یک از انواع غلات بی‌نظیر و بدون گلوتن است که بیشتر در صبحانه مصرف می‌شود. این غلات، غنی از فیبر غذایی (بتاگلوکان) و مواد معدنی است که …

طرز تهیه کیک موز و گردو فوق العاده خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه کیک موز و گردو

کیک موز و گردو با پف زیاد طرز تهیه کیک موز و گردو شکلاتی طرز تهیه کیک موز و گردو با ماست طرز تهیه کیک موزی با پف زیاد طرز تهیه کیک موز و گردو با کره طرز تهیه کیک موز و گردو در قابلمه طرز تهیه کیک موز و گردو بدون فر کیک موز و گردو و دارچین

کیک موز و گردو یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و مقوی است که بافت سبک و اسفنجی و طعم فوق‌العاده‌ای دارد و یک میان وعده پرطرفدار و محبوب به شمار می‌آید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک موز و گردو در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک موز و گردو
موز۲ عدد
آرد۱۲۰ گرم
شکر۱۰۰ گرم
کره۱۰۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
وانیل¼ قاشق چایخوری
دارچین۲ قاشق چایخوری
گردوی خرد شده و شکلات چیپسیبه مقدار لازم

طرز تهیه کیک موز و گردو

مرحله اول

برای تهیه کیک موز و گردوی مجلسی ابتدا موزها را در ظرفی با چنگال کاملا له کنید و بعد شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید، سپس کره را که از قبل به دمای محیط رسانده اید اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.

مرحله دوم

در یک ظرف دیگر تخم مرغ‌ها را با همزن برقی یا همزن دستی ۳ تا ۴ دقیقه بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند و حجیم شوند و رنگ کرمی پیدا کنند بعد به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

نکته: هرچه تخم مرغ‌ها را بیشتر بزنید کیک بیشتر پف می‌کند و کیفیت بیشتری دارد.

مرحله سوم

بعد از آن وانیل و دارچین را هم روی ترکیب مواد بریزید و هم بزنید تا عطر وانیل و دارچین آزاد شود و کامل به خورد مواد رود و بافت مخلوط صاف و یکدست شود.

مرحله چهارم

آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت آن سبک شود بعد بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و دوباره الک کنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و بافت آرد یکدست شود.

مرحله پنجم

حالا آرد را کم‌کم و طی چند مرحله به مخلوط مواد اضافه کنید و با همزن دستی در یک جهت هم بزنید تا آرد داخل مخلوط گلوله نشود و ترکیب مواد یکدست و خامه‌ای شکل شود.

مرحله ششم

بعد با سلیقه و دلخواه خودتان مقداری گردو را خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید و بعد شکلات چیپسی را هم به مقدار دلخواه بریزید و هم بزنید و تا کامل در همه قسمت‌ها پخش شود.

مرحله هفتم

کف سینی فر یا قالب نچسب را با مقداری روغن مایع یا کره چرب کنید و یا کاغذ روغنی در کف قالب قرار دهید و مخلوط مواد را در قالب بریزید و با لیسک سطح آن را صاف کنید.

مرحله هشتم

به قالب کیک چند بار ضربه بزنید تا حباب‌های داخل کیک از بین بروند، بعد قالب را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنید.

مرحله نهم

به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت زمان دهید تا کیک پخته شود، ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت اول در فر را باز نکنید تا پف کیک نخوابد، بعد از آن تست کنید که کیک پخته باشد.

مرحله دهم

در فر را باز کنید و یک سیخ چوبی یا خلال دندان را در کیک فرو کنید و در بیاورید، اگر از مواد کیک چیزی به آن نچسبیده بود یعنی کیک پخته و آماده است، سپس از فر در بیاورید.

مرحله یازدهم

قالب کیک را در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود، بعد کیک را از قالب دربیاورید و در یک ظرف مناسب قرار دهید و در اندازه و شکل دلخواه برش بزنید. در آخر کیک موز و گردو را با شکلات صبحانه و خرده‌های گردو و برش‌های موز تزئین کنید و همراه با چای سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 1 اسفند 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.