مطالب پر بازدید
خواص بی‌نظیر نارنگی یافا در پیشگیری از بیماری‌ها

خواص بی‌نظیر نارنگی یافا در پیشگیری از بیماری‌ها

خواص نارنگی یافا نارنگی یافا، حاصل تلفیق پرتقال شیرین و ماندارین، با پوستی نرم و طعمی شیرین، سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند کلسیم، منیزیم، پتاسیم و ویتامین‌های C و B …

طرز تهیه چیز کیک کیوی خانگی خوشمزه و مخصوص با ژله

طرز تهیه چیز کیک کیوی خانگی خوشمزه و مخصوص با ژله

طرز تهیه چیز کیک کیوی چیز کیک یک نوع دسر یا کیک بسیار خوشمزه و شیک است که طرفداران زیادی دارد. تلفیق پنیر و شکر کنار هم، طعم فوق العاده ای ایجاد …

طرز تهیه اسنک خرما ساده و خوشمزه مناسب برای پذیرایی

طرز تهیه اسنک خرما ساده و خوشمزه مناسب برای پذیرایی

طرز تهیه اسنک خرما اسنک خرما یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مقوی ایرانی است که مناسب مجالس مهمانی و ماه مبارک رمضان است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه کوکی دو رنگ خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه کوکی دو رنگ

طرز تهیه کوکی دو رنگ , دستور پخت کوکی دو رنگ

کوکی دو رنگ یک شیرینی و دسر خوشمزه و ساده است که با شکل و ظاهر زیبایی که دارد برای پذیرایی و مهمانی‌ها بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی دو رنگ در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کره یا روغن جامد۱۵۰ گرم
آرد قنادی۳۰۰ گرم
پودر قند یا پودر شکر۱۰۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
وانیل۴/۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر۲/۱ قاشق چایخوری
پودر کاکائو۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کوکی دو رنگ

مرحله اول

برای تهیه کوکی دو رنگ مجلسی ابتدا همه مواد را به دمای محیط برسانید و سپس در یک ظرف، به دلخواه کره یا روغن جامد را که کمی گرم شده است و از حالت جامد خارج شده با همزن برقی به مدت ۳ دقیقه بزنید.

مرحله دوم

حالا پودر قند یا پودر شکر را به کره اضافه کنید و دوباره با همزن برقی به مدت ۳ دقیقه دیگر بزنید تا کاملا در کره حل شود و بافتی یکدست و صاف به وجود آید.

مرحله سوم

سپس تخم‌مرغ‌ها را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند و حجم مواد زیاد شود بعد وانیل را هم اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر هم با همزن برقی بزنید.

مرحله چهارم

در این مرحله آرد را الک کنید تا بافت آن سبک شود بعد بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا بافت آرد یکدست شود، ۵ قاشق از آرد را بردارید و کنار بگذارید.

مرحله پنجم

سپس آرد را طی ۳ مرحله به کره اضافه کنید، ۲ مرحله اول مخلوط را با همزن دستی بزنید تا آرد گلوله نشود ولی در مرحله آخر فقط کافیست تا با نوک انگشتان مخلوط کنید.

مرحله ششم

خمیر تشکیل شده را دو قسمت کنید به یکی از قسمت‌ها ۳ قاشق پودر کاکائو و به قسمت دیگر ۳ قاشق آرد اضافه کنید و با نوک انگشتان هم بزنید تا مخلوط کاملا یکدست شود.

مرحله هفتم

بعد هر کدام از خمیرها را در یک پلاستیک فریزر قرار دهید و صاف کنید و در یخچال به مدت یک ساعت قرار دهید تا استراحت کنند و جا بیفتد، بعد از این مدت از یخچال خارج کنید.

مرحله هشتم

بعد روی سطح صاف آرد بپاشید و هر کدام از خمیرها را به طول ۲۵ سانتیمتر باز کنید، حالا روی کاغذ روغنی یا کیسه فریزر خمیرها را روی هم قرار دهید.

مرحله نهم

سپس به کمک کاغذ روغنی خمیر‌ها را رول کنید و اطراف آن را سلفون بپیچید و در فریزر قرار دهید تا کاملا سفت و منسجم شوند و بعد از آن خمیر را برش‌های یک سانتیمتری بزنید.

مرحله دهم

قالب یا سینی فر را با کره یا روغن مایع چرب کنید و برش‌های یک اندازه خمیر را در آن با فاصله بچینید و سینی در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید.

مرحله یازدهم

دمای فر را روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان دهید تا خوب پخته شوند، یک خلال چوبی را در کوکی فرو کنید اگر از مواد مخلوط چیزی به آن نچسبید یعنی آماده است.

مرحله دوازدهم

بعد کوکی‌ها را از فر در بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شوند، حالا چند کوکی دو رنگ را در ظرف مناسب بچینید و تزئین کنید و همراه با چای یا قهوه سرو کنید.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 2 اسفند 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.