خواص شنبلیله برای مو، درمان ریزش، طاسی و شوره!
خواص شنبلیله برای مو شنبلیله، گیاهی با خواص متنوع، در طب سنتی کاربردهای بسیاری دارد. از زمانهای دور، این گیاه در فرهنگهای مختلف، بهخصوص در آشپزی هندی و ایرانی، مورد استفاده قرار …
طرز تهیه چیز کیک تیرامیسو خوشمزه و مخصوص به روش قنادی
طرز تهیه چیز کیک تیرامیسو تیرامیسو یک دسر ایتالیایی است که به صورت لایه ای با بیسکوییت مخصوص و کرم پنیر و خامه تهیه می شود. در چیز کیک تیرامیسو، پایه یک …
طرز تهیه تارت گیلاس خوشمزه و ساده به روش خانگی
طرز تهیه تارت گیلاس تارت گیلاس یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
طرز تهیه کوکی موزی خوشمزه و ساده به روش خانگی
طرز تهیه کوکی موزی
کوکی موزی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و خوش عطر است که برای افراد رژیمی بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی موزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم کوکی موزی | |
موز رسیده | ۲ عدد |
تخم مرغ (قابل حذف) | ۱ عدد |
اوتمیل یا جو دوسر پرک ریز | ۲ فنجان |
کره بادام زمینی | ۱ قاشق غذاخوری |
شیر | ۱ قاشق چایخوری |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
شکلات و موز | برای تزیین |
طرز تهیه کوکی موزی
مرحله اول
برای تهیه کوکی موز خوشمزه در ابتدای کار فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود، سپس پوست موزها را جدا کرده و با کمک چنگال درون یک کاسه مناسب کاملا له و پوره می کنیم.
مرحله دوم
در ادامه تخم مرغ ها به همراه وانیل به کاسه اضافه کرده و با همزن دستی به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب شوند. حالا شیر را به همراه کره بادام زمینی به کاسه اضافه کرده و به آرامی مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله جو دو سر پرک را به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم، سپس بیکینگ پودر را اضافه کرده و پس از هم زدن مایه بدست آمده را به مدت ۲۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا کمی سفت شود.
مرحله چهارم
پس از گذشت این زمان سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و از مایه کوکی درون سینی می ریزیم و با قاشق مرتب می کنیم. حالا به دلخواه یک اسلایس موز یا یک تکه شکلات در مرکز مایه های کوکی قرار می دهیم.
مرحله پنجم
در ادامه سینی را طبقه میانی فر گذاشته و اجازه می دهیم کوکی ها به مدت ۱۵ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته و طلایی شوند.پس از گذشت این زمان کوکی ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و با چای سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- lilicandy_2021