مطالب پر بازدید
طرز تهیه ترافل شکلات سوئیسی خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه ترافل شکلات سوئیسی خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه ترافل شکلات سوئیسی ترافل شکلات سوئیسی یکی از انواع شکلات های خوشمزه و بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

مدل لباس هندی ساده، مجلسی و شیک دخترانه و زنانه

مدل لباس هندی ساده، مجلسی و شیک دخترانه و زنانه

مدل لباس هندی مقاله‌ای که در پیش رو دارید، جلوه‌ای زیبا از دنیای پر زرق و برق مدل لباس هندی است که به تازگی در عرصه مد و فشن جهانی خودنمایی می‌کنند. …

طرز تهیه شیرینی خرمایی خوشمزه و مخصوص به صورت رژیمی

طرز تهیه شیرینی خرمایی خوشمزه و مخصوص به صورت رژیمی

طرز تهیه شیرینی خرمایی رژیمی شیرینی خرمایی یکی از شیرینی های خوشمزه ای است که به علت وجود خرما در آن، خوشمزه و پر خاصیت است. در شیرینی خرمای رژیمی از جو …

طرز تهیه قرابیه شکلاتی خوشمزه و ساده به روش ترکی

طرز تهیه قرابیه شکلاتی

طرز تهیه قرابیه شکلاتی ترکیه طرز تهیه قرابیه شکلاتی بدون فر طرز تهیه قرابیه شکلاتی خیس

قرابیه شکلاتی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه ترکیه ای است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قرابیه شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم قرابیه شکلاتی
آرد۲ لیوان
پودر کاکائو۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر۲ قاشق چایخوری
تخم مرغ۱ عدد
شکر۱ استکان
کره۱۱۵ گرم
شکلات تخته ای۸۰ گرم
نمک۱ پنس
وانیلنوک قاشق چایخوری

طرز تهیه قرابیه شکلاتی

مرحله اول

برای تهیه قرابیه شکلاتی خوشمزه در ابتدای کار شکلات تخته ای را درون یک کاسه فلزی می ریزیم و روی حرارت بخار آب قرار می دهیم تا به طور کامل ذوب شود، سپس نمک را به آن اضافه کرده و ترکیب می کنیم.

مرحله دوم

حالا شکلات ذوب شده را کنار می گذاریم تا خنک شود، سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود. در ادامه کره هم دمای محیط را به همراه شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله مواد را به مدت ۲ دقیقه با همزن برقی مخلوط می کنیم، سپس شکلات ذوب شده را به همراه تخم مرغ به کاسه می افزاییم و هم زدن مواد را ادامه می دهیم تا بافت مواد حجیم و سبک شود.

مرحله چهارم

حالا آرد را با بکینگ پودر، وانیل و پودر کاکائو ترکیب کرده و مواد را درون الک می ریزیم. در ادامه مواد خشک را داخل کاسه حاوی مواد تَر الک می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و صاف که به دست نمی چسبد شکل بگیرد.

مرحله پنجم

در این مرحله سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس به اندازه یک گردو از خمیر بر می داریم و آنرا به صورت گرد شکل می دهیم. در ادامه تمام خمیر را به همین صورت شکل داده و درون سینی فر می چینیم.

مرحله ششم

حالا سینی را درون فر قرار داده و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۵ دقیقه بپزند. پس از گذشت این زمان بدون اینکه سینی را از فر خارج کنیم، با پشت قاشق روی قرابیه ها فشار می دهیم تا ترک دار شوند.

مرحله هفتم

در این مرحله مجددا درب فر را می بندیم و اجازه می دهیم قرابیه‌ها به مدت ۸ دقیقه دیگر درون فر بمانند تا به طور کامل بپزند. اگر بخواهیم قرابیه ها تردتر شوند، باید اجازه دهیم ۱۲ دقیقه درون فر بمانند.

مرحله هشتم

پس از اینکه پخت قرابیه‌ها به پایان رسید، سینی را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم قرابیه‌ها خنک شوند. در نهایت قرابیه‌ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به سلیقه خود با نوتلا یا شکلات ذوب شده تزیین می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 9 بهمن 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.