طرز تهیه آش کدو سبز خوشمزه و مخصوص به روش اصیل کاشانی

طرز تهیه آش کدو سبز خوشمزه و مخصوص به روش اصیل کاشانی

طرز تهیه آش کدو سبز آش کدو سبز یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه سیب زمینی پیتزایی خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه سیب زمینی پیتزایی خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه سیب زمینی پیتزایی سیب زمینی یکی از مواد غذایی است که طرفداران زیادی دارد. از دیر باز سیب زمینی ذغالی و کباب شده همیشه مورد توجه بوده است. در زندگی …

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان مجلسی و خوشمزه رستورانی

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان مجلسی و خوشمزه رستورانی

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان خورش قیمه بادمجان یکی از انواع خورش های سنتی ایرانی است که با دستورهای متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی …

طرز تهیه پنینی گوشت

طرز تهیه پنینی گوشت , دستور پخت پنینی گوشت و قارچ

پنینی گوشت یکی از غذاهای بسیار خوشمزه رستورانی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنینی گوشت در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
قارچ۴۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
پنیر پیتزا ورقه ای۴ عدد
کنسرو ذرت۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای۱ عدد
پودر سیر، پودر پاپریکا و پولبیبربه مقدار کافی
آویشن، فلفل قرمز و دارچینبه مقدار کافی
نمک و روغنبه مقدار کافی
نان برگر۴ عدد

طرز تهیه پنینی گوشت

مرحله اول

برای تهیه پنینی گوشت و قارچ در ابتدای کار پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و با کمی روغن درون یک تابه مناسب می ریزیم، سپس تابه را روی حرارت قرار داده و پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود.

مرحله دوم

در این مرحله مقداری زردچوبه به تابه اضافه کرده و یک دقیقه دیگر پیاز را تفت می دهیم. در ادامه گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری پودر سیر، پودر پاپریکا، پولبیبر، آویشن، فلفل قرمز و دارچین به تابه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا مواد را به خوبی تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد، سپس قارچ و دلمه ای را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم. در ادامه ذرت کنسروی را اضافه کرده و مواد را چند دقیقه دیگر تفت می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه به همراه نصف فنجان آب به تابه اضافه کرده و درب تابه را می گذاریم تا گوشت و دیگر مواد به طور کامل بپزند و آب درون تابه به طور کامل کشیده شود، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله پنجم

در این مرحله نان های برگر را باز می کنیم و مواد گوشتی را داخل نان ها می ریزیم. در ادامه روی مواد پنیر روقه ای قرار می دهیم، سپس دستگاه گریل را روشن می کنیم و نان ها را درون آن قرار می دهیم تا گریل شوند.

مرحله ششم

در صورتی که دستگاه گریل یا ساندویچ ساز در منزل نداشته باشیم، یک تابه گریل را به خوبی گرم می کنیم، سپس نان ها را درون آن قرار می دهیم. در ادامه یک جسم سنگین روی نان ها قرار می دهیم تا به طور کامل گریل شوند.

مرحله هفتم

پس از اینکه یک سمت ساندویچ ها گریل شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز گریل شود. در نهایت پنینی ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و پس از برش زدن به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 10 بهمن 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.