مطالب پر بازدید
خواص برگ به + مضرات ناشناخته برگ به که باید بدانید!

خواص برگ به + مضرات ناشناخته برگ به که باید بدانید!

خواص برگ به برگ به، با خواص چشمگیر خود در زمینه‌های متعدد سلامتی، به عنوان یک مکمل طبیعی مورد توجه قرار گرفته است. از کاربردهای برجسته‌ی آن می‌توان به بهبود مشکلات ریوی، …

طرز تهیه خوراک گوشت و قارچ خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه خوراک گوشت و قارچ خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه خوراک گوشت و قارچ خوراک گوشت و قارچ، یک خوراک بسیار خوشمزه گوشتی است که از فیله گوساله تهیه شده است. می توان طبق ذائقه خانواده، گوشت مرغ را جایگزین …

طرز تهیه کتلت مرغ آبغوره ای خوشمزه و مخصوص شمالی

طرز تهیه کتلت مرغ آبغوره ای خوشمزه و مخصوص شمالی

طرز تهیه کتلت مرغ آبغوره ای کتلت یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه و پرطرفدار محسوب می شود. کتلت مرغ آبغوره ای با سینه مرغ و پیاز و ادویه های مختلف تهیه …

طرز تهیه پنینی مرغ خوشمزه و ساده به روش رستورانی

طرز تهیه پنینی مرغ

طرز تهیه پنینی مرغ و بادمجان طرز تهیه پنینی کالباس طرز تهیه پنینی مرغ بدون ساندویچ ساز طرز تهیه پنینی مرغ و قارچ فیلم طرز تهیه پنینی مرغ طرز تهیه پنینی مرغ با سس پستو طرز تهیه پنینی مرغ ایتالیایی

پنینی مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده است که در زمان کوتاهی می توان آنرا درست کرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنینی مرغ در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
فیله مرغ۴۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
فلفل دلمه ای½ فلفل دلمه ای
قارچ۱۰ عدد
پنیر پیتزا۲۰۰ گرم
نان باگت۴ عدد
کره۲۰ گرم
سس هزار جزیرهبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
پودر آویشن و پولبیبربه مقدار کافی

طرز تهیه پنینی مرغ

مرحله اول

برای تهیه پنینی مرغ خوشمزه در ابتدای کار فیله های مرغ را به همراه فلفل دلمه ای به صورت نواری نازک خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و مقداری روغن مایع و آن می افزاییم.

مرحله دوم

حالا فیله های مرغ را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا کاملا پخته و سرخ شوند. در ادامه قارچ را به صورت ورقه ای، سپس پیاز را به صورت خلالی خرد می کنیم.

مرحله سوم

در ادامه یک تابه جداگانه روی حرارت ملایم گذاشته و کره را به آن افزوده و قارچ را به همراه مقداری نمک به تابه اضافه کرده و حرارت را زیاد می کنیم، سپس تفت می دهیم تا قارچ آب نیندازد و کاملا پخته شود.

مرحله چهارم

حالا فیله های مرغ پخته شده را از تابه خارج کرده و پیاز را به آن می افزاییم، سپس تفت می دهیم تا سبک و نرم شود. در ادامه فلفل دلمه ای خرد شده را به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا سرخ شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله دستگاه ساندویچ ساز را روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس فیله های مرغ را به همراه قارچ و مقداری پولبیبر به تابه حاوی پیاز و فلفل دلمه ای می افزاییم و تفت می دهیم تا مواد ترکیب شوند.

مرحله ششم

در ادامه پنیر پیتزا را روی مواد ریخته و درب تابه را می بندیم و اجازه می دهیم پنیر کاملا ذوب شود، سپس کمی مخلوط می کنیم تا پنیر به همه قسمت ها مواد برسد. حالا نان باگت ها را از وسط به صورت ورقه ای برش می زنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله مقداری سس هزار جزیره روی نان باگت می مالیم، سپس مقداری از مواد روی آنها می ریزیم. حالا نان باگت ها را درون دستگاه گذاشته و گریل می کنیم. در نهایت به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.

5/5 - (1 امتیاز)
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 28 مهر 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.