طرز تهیه اسلایس کارامل و بادام خوشمزه و مخصوص پذیرایی

طرز تهیه اسلایس کارامل و بادام خوشمزه و مخصوص پذیرایی

طرز تهیه اسلایس کارامل و بادام اسلایس کارامل و بادام یک شیرینی دو لایه است که به صورت دسر تهیه می شود. لایه اول خمیری است. لایه دوم از کارامل تهیه می …

طرز تهیه ووپی پای شکلاتی خوشمزه و مخصوص امریکایی

طرز تهیه ووپی پای شکلاتی خوشمزه و مخصوص امریکایی

طرز تهیه ووپی پای شکلاتی ووپی پای یکی از تنقلات محبوب آمریکائی است که به شکل مینی ساندویچ ، از دو کیک گرد و لطیف که به اندازه ی کف دست تشکیل …

طرز تهیه شیرینی شیری ساده و خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی شیری ساده و خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی شیری شیرینی شیری یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه ایرانی است که برای پذیرایی در دورهمی های خانوادگی مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه کیک دبل چاکلت

طرز تهیه کیک دبل چاکلت خیس طرز تهیه کیک دبل چاکلت بدون فر طرز تهیه کاپ کیک دبل چاکلت طرز تهیه کیک دبل چاکلت کافی شاپی کیک دبل چاکلت با گاناش کیک دبل چاکلت به انگلیسی

کیک دبل چاکلت یکی از انواع کیک های خوشمزه و معروف بین المللی است که برای میان وعده گزینه‌ی مناسبی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک دبل چاکلت در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک دبل چاکلت
آرد قنادی۲ لیوان
تخم مرغ۳ عدد
شکر۱ و ¼ لیوان
پودر کاکائو½ لیوان
شیر۱ لیوان
روغن مایع⅔ لیوان
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری
شکلات تخته ای تلخ۱۰۰ گرم
مواد گاناش
خامه صبحانه۱۰۰ گرم
شکلات تخته ای۱۰۰ گرم

طرز تهیه کیک دبل چاکلت

مرحله اول

برای تهیه کیک دبل چاکلت مجلسی در ابتدای کار آرد را با بکینگ پودر و پودر کاکائو ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس سه مرتبه الک می کنیم. در ادامه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله قالب مورد نظرمان (قطر ۲۷ سانتی متری) را با کمی روغن چرب می کنیم و کنار می گذاریم. برای درست کردن مایه کیک تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه بزرگ می ریزیم و با همزن برقی ۷ دقیقه مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

در همین حین شکلات تخته ای را درون یک کاسه می ریزیم و روی حرارت بخار آب کتری یا سماور قرار می دهیم تا به طور کامل ذوب شود. پس از اینکه شکلات ذوب شد، آنرا کنار می گذاریم تا با دمای محیط یکسان شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه بافت مواد کشدار و حجیم شد، شیر را به همراه روغن و شکلات ذوب شده اضافه می کنیم و ۲ دقیقه دیگر مواد را مخلوط می کنیم. در ادامه ترکیب آرد را در دو مرحله به کاسه افزوده و با لیسک به آرامی ترکیب می کنیم.

مرحله پنجم

حالا مایه کیک را درون قالب می ریزیم و چند مرتبه روی سطح کار می کوبیم تا حباب های موجود در مایه کیک از بین بروند. در ادامه قالب را طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه بپزد.

مرحله ششم

برای درست کردن گاناش روی کیک، خامه را درون یک کاسه استیل می ریزیم و روی حرارت بخار آب قرار می دهیم تا به طور کامل ذوب شود، سپس شکلات را به کاسه افزوده و به آرامی هم می زنیم تا شکلات هم ذوب شود.

مرحله هفتم

در این مرحله گاناش را کنار می گذاریم تا با دمای محیط هماهنگ شود. پس از گذشت ۵۰ دقیقه یک خلال دندان در مرکز کیک فرو می کنیم، اگر مایه کیک به آن نچسبید، یعنی کیک ما به طور کامل مغز پخت شده است.

مرحله هشتم

کیک را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم از حرارت بیفتد، سپس آنرا از قالب خارج می کنیم و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در نهایت گاناش را به سلیقه خود روی کیک می ریزیم و پس از برش زدن سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 13 بهمن 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.