طرز تهیه آش ماست خوشمزه و مخصوص ترکی به روش تبریزی

طرز تهیه آش ماست خوشمزه و مخصوص ترکی به روش تبریزی

طرز تهیه آش ماست آش ماست یکی از انواع آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با مواد و روش های بسیار متنوعی طبخ می شود. برای …

لیست آموزش تهیه غذاهای نونی بدون گوشت برای شام و ناهار

لیست آموزش تهیه غذاهای نونی بدون گوشت برای شام و ناهار

غذای نونی بدون گوشت غذاهای نونی از مهم ترین غذاها در رژیم غذایی ما ایرانی ها هستند و در کنار غذاهای برنجی عمده ترین قسمت رژیم غذایی ما را در بر می …

طرز تهیه خورش ناردون فوق العاده خوشمزه با مرغ یا بوقلمون

طرز تهیه خورش ناردون فوق العاده خوشمزه با مرغ یا بوقلمون

طرز تهیه خورش ناردون خورش نادون که با اسم مرغ ناردونی هم شناخته می شود یکی از انواع غذاهای بسیار خوشمزه شمال کشور می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه …

طرز تهیه برنج زعفرانی

طرز تهیه برنج زرد رنگ زعفرانی با ماست کته زعفرانی قالبی رستورانی آبکش ته دیگ زعفرانی xvc jidi fvk cutvhkd

برنج زعفرانی یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که به همراه غذاهای سنتی اکبر جوجه و کباب تابه ای سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چیشی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
برنج۲ پیمانه
زعفران دم کرده۴ قاشق غذاخوری
نمک و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت برنج زعفرانی

مرحله اول

ابتدا برنج را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و به اندازه ای آب اضافه می کنیم که سطح آب یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج باشد. در ادامه یک قاشق چایخوری نمک هم اضافه کرده و برنج را خوب زیر و رو می کنیم و کنار می گذاریم تا خیس بخورد.

مرحله دوم

نسبت به نوع برنج باید برای خیساندن برنج ۲ تا ۳ ساعت زمان بگذاریم. پس از اینکه برنج به خوبی خیس خورد، یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم تا دو سوم حجم آنرا را با آب پز می کنیم و صبر می کنیم تا آب به جوش بیاید.

مرحله سوم

پس از اینکه آب جوش آمد برنج خیسانده شده را داخل قابلمه می ریزیم و با کفگیر هر از چند گاهی هم می زنیم تا دانه های برنج به هم نچسبند. نسبت به نوع برنج حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه زمان برای پخت اولیه برنج کافی می باشد.

مرحله چهارم

زمانی که برنج را آبکش می کنیم باید دانه های برنج به طور کامل نرم شده باشند و مغزشان کمی سفت باشد. پس از اینکه برنج را آبکشی کردیم، یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن داخل ان می ریزیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه روغن داغ شد، به دلخواه از سیب زمینی یا نان برای ته دیگ استفاده می کنیم و برنج آبکش شده را روی ته دیگ می ریزیم. حالا زعفران دم کرده را روی برنج به صورت پخش می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم تا برنج دم بکشد.

مرحله ششم

حدود ۴۵ دقیقه زمان برای دم کشیدن برنج نیاز است. اگر بخواهیم برنج زعفرانی را به صورت کته بپزیم باید آب کمتری داخل قابلمه بریزیم و بهتر است نصف کمتر قابلمه را با آب پر کنیم. پس از اینکه برنج خیسانده شده را داخل قابلمه آب جوش ریختیم.

مرحله هفتم

حرارت راز یاد می کنیم تا آب درون قابلمه کشیده و تبخیر شود. سپس زعفران دم کرده را به همراه روغن یا کره روی برنج به صورت پخش می ریزیم و درب قابلمه را می گذارم، سپس حرارت زیر قابلمه را ملایمتر می کنیم تا برنج نسوزد.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 18 تیر 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/seti.j_d_t.62
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.