طرز تهیه پاستا پستو خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه پاستا پستو

طرز تهیه پاستا پستو نواب ابراهیمی طرز تهیه پاستا پستو با خامه طرز تهیه پاستا پستو با مرغ طرز تهیه پاستا با سس پستو آماده پاستا با سس پستو بدون مرغ طرز تهیه سس پستو با گردو

پاستا پستو یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایتالیایی است که به عنوان یک غذای بین المللی شناخته شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا پستو در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پاستا پنه۵۰۰ گرم
ریحان تازه۱۵۰ گرم
سیر۴ حبه
گردو۳ عدد
پنیر پارمزان۴ قاشق غذاخوری
روغن زیتون⅓ لیوان
آب لیمو ترش تازه۱ عدد
نمک۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه½ قاشق چایخوری

طرز تهیه پاستا پستو

مرحله اول

برای تهیه پاستا پستو خوشمزه در صورت تمایل می توانید سس پستو را از یک روز قبل آماده کنید تا به خوبی جا بیفتد. البته رنگ سبز آن ممکن است پس از یک روز کمی تیره می شود، ولی طعم پاستا خوشمزه تر می شود.

مرحله دوم

برای جلوگیری از تیره شدن سس پستو در این فاصله ابتدا ریحان ها را شسته و به مدت ۳۰ ثانیه درون کاسه حاوی آب‌ جوش گذاشته، سپس بلافاصله درون کاسه حاوی آب یخ می ریزیم و پس از ۱ دقیقه درون غذاساز می ریزیم.

مرحله سوم

حالا سیر را به همراه آب لیمو، گردو، روغن زیتون و پنیر پارمزان به غذاساز اضافه کرده و به خوبی میکس می کنیم تا پوره شوند. در نهایت سس را به مدت ۱ روز درون یخچال گذاشته تا مزه ها با هم ترکیب شده و پس از آن پاستا را درست می کنیم.

مرحله چهارم

پس از استراحت کردن سس، یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب می کنیم‌، سپس روی حرارت زیاد قرار داده و اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد. در ادامه پاستا را به قابلمه حاوی آب جوش اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا به قابلمه مقداری نمک و روغن مایع می افزاییم، سپس اجازه می دهیم پاستا پنه به مدت ۱۰ دقیقه درون آب جوش بماند تا کاملا پخته و نرم شود. پس از اتمام پخت پاستا، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.

مرحله ششم

در ادامه پاستا را درون آبکش ریخته و کنار می گذاریم تا آب اضافی اش خارج شود. حالا یک تابه مناسب روی حرارت گذاشته و سس را به آن اضافه می کنیم، سپس چند قاشق از آب پاستای درون قابلمه به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله هفتم

حالا سس پستو را به مدت ۲ دقیقه تفت می دهیم تا عطر سس آزاد شود، سپس پاستا آبکشی شده را به تابه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا سس به خورد پاستا برود. در ادامه به دلخواه مقداری پنیر پارمزان به تابه می افزاییم.

مرحله هشتم

حالا پاستا را مخلوط کرده و درب آنرا می بندیم تا پنیر آب شده و مزه ها با هم ترکیب شوند. پس از گذشت چند دقیقه درب تابه را باز کرده و پس از مخلوط کردن پاستا، تابه را از روی حرارت کنار گذاشته و پاستا را درون ظرف سرومان می ریزیم.

مرحله نهم

در ادامه این غذای خوشمزه و گیاهی را به دلخواه با برگ ریحان و اسلایس های لیمو ترش تازه تزیین می کنیم. در نهایت بنا به ذائقه هر فرد مقداری پنیر پارمزان به صورت پخش روی آن می ریزیم و سرو می کنیم. نوش جان.

چه امتیازی میدی؟
دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در سه شنبه 20 دی 1401
مطالب مرتبط
طرز تهیه لوه کباب خوشمزه و مجلسی به روش سنتی مازندرانی

طرز تهیه لوه کباب خوشمزه و مجلسی به روش سنتی مازندرانی

طرز تهیه لوه کباب لوه کباب یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان مازندران می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی …

طرز تهیه پیتزا پیاز خوشمزه و مخصوص به روش سنتی ایتالیایی

طرز تهیه پیتزا پیاز خوشمزه و مخصوص به روش سنتی ایتالیایی

طرز تهیه پیتزا پیاز پیتزای پیاز یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی …

طرز تهیه مرغ شکم پر گیلانی خوشمزه و مخصوص با طعم عالی

طرز تهیه مرغ شکم پر گیلانی خوشمزه و مخصوص با طعم عالی

طرز تهیه مرغ شکم پر گیلانی مرغ شکم پر یکی از غذاهای شیک و مجلسی ایرانی به حساب می آید. مرغ شکم پر گیلانی که با مواد ترش و سبزی معطر تهیه …

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.