طرز تهیه نان شیر خرما خوشمزه و مجلسی برای صبحانه و عصرانه

طرز تهیه نان شیر خرما خوشمزه و مجلسی برای صبحانه و عصرانه

طرز تهیه نان شیر خرما نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می کنند. …

طرز تهیه شیرینی شکری خانگی خوشمزه و ساده به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی شکری خانگی خوشمزه و ساده به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی شکری شیرینی شکری یکی از انواع شیرینی های خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه در برخی کشورها به عنوان پیراشکی شناخته …

طرز تهیه شیرینی اسکون شکلاتی خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی اسکون شکلاتی خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی اسکون شکلاتی شیرینی اسکون شکلاتی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه کوکی پروتئینی

طرز تهیه کوکی پروتئینی , دستور پخت پروتئین وی با پودر

کوکی پروتئینی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مقوی است که سرشار از پروتئین می باشد و برای افراد ورزشکار بسیار مناسب است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی پروتئینی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کوکی پروتئینی
مغز تخمه آفتابگردان یا کنجد۱۴۰ گرم
شکر قهوه ای۵۰ گرم
عصاره وانیل۱ قاشق چایخوری
سفیده تخم مرغ۱ عدد

طرز تهیه کوکی پروتئینی

مرحله اول

برای تهیه کوکی پروتئینی خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل تخم مرغ را از یخچال خارج کرده تا دمای آن با دمای محیط هماهنگ شود. در ادامه فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود.

مرحله دوم

حالا سفیده تخم مرغ را درون یک کاسه مناسب ریخته و با چنگال به خوبی هم می زنیم تا بافت آن از لختگی خارج شود، سپس شکر قهوه ای را به همراه عصاره وانیل به کاسه می افزاییم و به هم زدن ادامه می دهیم.

مرحله سوم

در ادامه مغز تخمه آفتابگردان را به کاسه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا مواد کاملا ترکیب و یکدست شوند. حالا سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس با قاشق از مایه کوکی برداشته و درون سینی فر می ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله اطراف کوکی را با قاشق کاملا صاف و مرتب می کنیم، سپس سینی را طبقه میانی فر قرار می دهیم تا کوکی ها به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه درون فر بمانند تا پخته و برشته شوند. در نهایت به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 6 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.