مطالب پر بازدید
طرز تهیه کلوچه زنجبیلی خوشمزه و مخصوص به روش مشهدی

طرز تهیه کلوچه زنجبیلی خوشمزه و مخصوص به روش مشهدی

طرز تهیه کلوچه زنجبیلی کلوچه زنجبیلی یکی از انواع کلوچه های خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به تبریز می باشد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با وبسایت …

طرز تهیه کوکی شکلات چیپسی خوشمزه و مخصوص خانگی

طرز تهیه کوکی شکلات چیپسی خوشمزه و مخصوص خانگی

طرز تهیه کوکی شکلات چیپسی کوکی شکلاتی هم مانند کیک شکلاتی از شیرینی ‌های پر طرفدار و خوشمزه است. کوکی‌ ها، بیسکویت ‌های خوشمزه ‌ای هستند که در انواع مختلفی مثل کوکی …

مدل دستبند طلا شیک و مجلسی با طرح های جدید و خاص

مدل دستبند طلا شیک و مجلسی با طرح های جدید و خاص

مدل دستبند طلا در دنیای جواهرات، دستبندهای طلا نه تنها به عنوان یک وسیله زینتی محسوب می‌شوند، بلکه بیانگر سبک، شخصیت و حتی وضعیت اجتماعی فرد نیز هستند. در ادامه چند عکس …

طرز تهیه ترافل شکلات سوئیسی خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه ترافل شکلات سوئیسی

طرز تهیه ترافل شکلات سوئیسی , دستور پخت ترافل شکلات سوئیسی

ترافل شکلات سوئیسی یکی از انواع شکلات های خوشمزه و بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترافل شکلات سوئیسی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم ترافل شکلات سوئیسی
شکلات تخته ای۱۰۰ گرم
پودر قند۳ قاشق سوپخوری
بیسکویت پتی بور۲ پیمانه
مغز گردو۵۰ گرم
پودر نسکافه۱ قاشق چایخوری
پودر کاکائو۱۰ گرم
روغن مایع۲ قاشق سوپخوری
کافی میت۶۰ گرم
شیربه مقدار کافی

طرز تهیه ترافل شکلات سوئیسی

مرحله اول

برای تهیه ترافل شکلات سوئیسی خوشمزه در ابتدای کار پودر قند را به همراه پودر کاکائو و پودر نسکافه درون الک ریخته و درون یک کاسه مناسب الک می کنیم، سپس روغن مایع را به کاسه اضافه کرده و با قاشق مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

حالا شکلات تخته ای را روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا ذوب شود، سپس به همراه کافی میت به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم. در ادامه بیسکویت و گردو را به صورت ریز خرد می کنیم.

مرحله سوم

حالا بیسکویت و گردو را به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا خمیری سفت و منسجم حاصل شود. در ادامه شیر را کم کم به کاسه اضافه کرده تا خمیر کمی نرم شود، سپس درون قالب به دلخواه می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا خمیر را به خوبی درون قالب فشار می دهیم تا منسجم شود، سپس از قالب جدا کرده و به دلخواه درون پودر نارگیل، کنجد، پودر کاکائو یا پودر پسته می غلطانیم. در نهایت ترافل ها را به مدت ۱ ساعت درون یخچال می گذاریم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 1 آذر 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.