طرز تهیه کباب کوبیده با سیخ چوبی خوشمزه و فوری در منزل

طرز تهیه کباب کوبیده با سیخ چوبی خوشمزه و فوری در منزل

طرز تهیه کباب کوبیده چوبی کباب کوبیده چوبی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. مواد تشکیل دهنده این کباب خوشمزه شباهت زیادی …

طرز تهیه سوپ قارچ و سبزیجات خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه سوپ قارچ و سبزیجات خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه سوپ قارچ سوپ قارچ یکی از سوپ های خوشمزه و پر طرفدار بین المللی می باشد که در کشورهای مختلف با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این دستور …

طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ خوشمزه و مجلسی با سس مخصوص

طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ خوشمزه و مجلسی با سس مخصوص

طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ خوراک مرغ و قارچ یکی از انواع غذاهای بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه لقمه مرغ

طرز تهیه لقمه مرغ قارچ پنیری بادام

لقمه مرغ یکی از انواع غذاهای ساندویچ های خوشمزه و سالم است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لقمه مرغ در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغ۲۰۰ گرم
پیاز۱ عدد متوسط
گوجه گیلاسیبه مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و پاپریکابه مقدار کافی
پودر آویشن و پودر سیربه مقدار کافی
مواد لازم برای سس
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
ماست۲ قاشق غذاخوری
مایونز۱ قاشق غذاخوری
خیارشور۱ عدد
لیمو ترش تازه½ لیمو ترش
نان لواش۱ عدد

طرز تهیه لقمه مرغ

مرحله اول

برای تهیه لقمه مرغ خوشمزه در ابتدای کار سینه مرغ را به همراه سس مایونز، ماست و مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، روغن زیتون و آب لیمو ترش تازه درون یک کاسه مناسب ریخته و به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و درون یخچال قرار می دهیم تا سینه های مرغ به مدت ۱ شب درون یخچال استراحت کنند و مزه دار شوند. پس از گذشت این زمان به سراغ درست کردن سس می رویم.

مرحله سوم

برای این منظور خیارشور را با دندانه های ریز رنده، رنده کرده و به همراه ماست، سس مایونز و مقداری پاپریکا و نعنا خشک درون یک کاسه مناسب می ریزیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا سس یکدست شود.

مرحله چهارم

در ادامه یک تابه گریل روی حرارت ملایم گذاشته و درون آنرا با مقداری روغن مایع چرب می کنیم، سپس سینه های مرغ مزه دار شده را درون تابه قرار می دهیم و دو طرف شان را کاملا گریل کرده تا سرخ شده و بپزند.

مرحله پنجم

حالا پیاز را به صورت خلالی نازک خرد می کنیم، سپس به همراه مقداری روغن درون یک تابه مناسب می ریزیم و تفت می دهیم تا کاملا سرخ و طلایی شوند. در ادامه گوجه گیلاسی را به صورت نواری خرد می کنیم.

مرحله ششم

در ادامه گوجه خرد شده را به همراه مقداری پاپریکا، پودر سیر، پودر آویشن، نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا مواد سرخ شوند. حالا نان لواش را روی سطح کار قرار می دهیم.

مرحله هفتم

حالا مقداری از سس خیارشور روی نان ریخته و با قاشق کاملا پخش می کنیم، سپس سینه های مرغ گریل شده را روی نان لواش می چینیم و مقداری از مخلوط پیاز و گوجه فرنگی روی آن می ریزیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 14 آبان 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.