مطالب پر بازدید
طرز تهیه چیز کیک ژاپنی شکلاتی ساده به روش خانگی

طرز تهیه چیز کیک ژاپنی شکلاتی ساده به روش خانگی

طرز تهیه چیز کیک ژاپنی شکلاتی چیز کیک ژاپنی شکلاتی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار است که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه ژله خاکشیر و تخم شربتی خوشمزه و مجلسی خانگی

طرز تهیه ژله خاکشیر و تخم شربتی خوشمزه و مجلسی خانگی

طرز تهیه ژله خاکشیر و تخم شربتی این دسر از خانواده ژله است که با استفاده از تخم شربتی و خاکشیر و گل محمدی به صورت لایه ای تهیه می شود. این …

ماسک کیوی برای زیبایی پوست + انواع ماسک کیوی!

ماسک کیوی برای زیبایی پوست + انواع ماسک کیوی!

ماسک کیوی کیوی، با طعم دلپذیرش، فوایدی فراتر از یک میوه معمولی دارد. این میوه کوچک قهوه‌ای رنگ با پرزهای نرم خود در عرصه زیبایی پوست کاربرد فراوانی دارد. ماسک کیوی یکی …

طرز تهیه دسر شکلاتی تاینی خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه دسر شکلاتی تاینی

طرز تهیه دسر شکلاتی تاینی , دستور پخت دسر شکلاتی تاینی

دسر شکلاتی تاینی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که اصالت آن به کشورهای عربی تعلق دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر شکلاتی تاینی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم طبقه اول دسر
کیک شکلاتی تاینی۴ عدد
شیر یا شیر نسکافهبه مقدار کافی
مواد لازم طبقه دوم دسر
بیسکویت پتی بوربه مقدار کافی
شیربه مقدار کافی
مواد لازم طبقه سوم دسر
خامه صبحانه۲۰۰ گرم
پنیر خامه ای۱۵۰ گرم
پودر قند۴ قاشق غذاخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری
شکلات صبحانه یا نوتلا۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم طبقه آخر دسر
خامه صبحانه۲۰۰ گرم
شکلات تخته ای۱۵۰ گرم

طرز تهیه دسر شکلاتی تاینی

مرحله اول

برای تهیه دسر شکلاتی تاینی خوشمزه در ابتدای کار کیک های شکلاتی تاینی را از وسط به ۲ قسمت تقسیم کرده و درون یک ظرف مناسب می چینیم. حالا روی کیک ها را با شیر نسکافه کاملا خیس می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه برای طبقه دوم دسر بیسکویت های پتی بور با شیر مرطوب کرده و دو لایه روی کیک تاینی می چینیم. حالا برای طبقه دوم دسر، خامه صبحانه را به همراه پنیر خامه ای، پودر قند و وانیل درون غذاساز می ریزیم.

مرحله سوم

حالا مواد را به خوبی میکس می کنیم و به صورت یکنواخت روی بیسکویت ها ریخته و با لیسک پخش می کنیم. در ادامه برای لایه آخر دسر خامه صبحانه را درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله چهارم

حالا اجازه می دهیم خامه گرم و روان شود. توجه داشته باشید خامه جوش نیاید در ادامه شکلات تخته ای را خرد کرده و به قابلمه می افزاییم، سپس به خوبی هم می زنیم تا شکلات با حرارت خامه ذوب شود.

مرحله پنجم

زمانی که گاناش خنک شد، آنرا به صورت پخش روی دسر ریخته و ظرف را به مدت ۵ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا دسر کاملا خنک شود. پس از گذشت این زمان دسر را برش زده و سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 16 مهر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.