طرز تهیه راحت الحلقوم ساده و خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه راحت الحلقوم

طرز تهیه راحت الحلقوم بدون نشاسته طرز تهیه راحت الحلقوم رولتی طرز تهیه راحت الحلقوم با نشاسته و ژله طرز تهیه راحت الحلقوم با ژله طرز تهیه راحت الحلقوم بدون جوهر لیمو طرز تهیه راحت الحلقوم با زعفران طرز تهیه راحت الحلقوم نارگیلی طرز تهیه راحت الحلقوم به روش ساده

راحت الحلقوم یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و قدیمی ایرانی است که بافت بسیار نرم و طعم بی نظیری دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه راحت الحلقوم در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم راحت الحلقوم
آب۱٫۵ لیوان
پودر ژله۱ بسته
پودر ژلاتین۱  قاشق چایخوری
نشاسته گل½ لیوان
شکر۱ لیوان
گلاب۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع⅓ لیوان
پودر نشاسته ذرتبه مقدار کافی

طرز تهیه راحت الحلقوم

مرحله اول

برای تهیه راحت الحلقوم به روش خانگی در ابتدای کار آب را به همراه پودر ژله با طعم دلخواه، پودر ژلاتین، نشاسته گل، شکر، گلاب و روغن مایع درون یک قابلمه مناسب ریخته و با همزن دستی به خوبی هم می زنیم.

مرحله دوم

زمانی که مواد کاملا حل شدند، قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و به صورت مداوم هم می زنیم تا مایه درون قابلمه غلیظ و کش دار شود. توجه داشته باشید مایه بیش از حد غلیظ نشود که از قابلمه جدا شود.

مرحله سوم

لازم به ذکر است بدانید هم زدن باید به صورت مداوم و پیوسته باشد، در غیر این صورت مایه راحت الحلقوم گلوله گلوله و بی کیفیت می شود. پس از گذشت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله چهارم

در این مرحله درون ظرف پیرکس مستطیل شکل که سایز آن متوسط می باشد را با مقداری روغن مایع چرب کرده و با کیسه فریزر می پوشانیم. حالا مجددا روی کیسه فریزر را با مقدار کمی روغن مایع کاملا چرب می کنیم.

مرحله پنجم

در ادامه مایه راحت الحلقوم را درون ظرف ریخته و با لیسک مرطوب کاملا صاف و یکدست می کنیم، سپس ظرف را درون یخچال قرار می دهیم تا راحت الحلقوم به مدت ۵ تا ۶ ساعت درون یخچال استراحت کند.

مرحله ششم

پس از گذشت این زمان ظرف را از یخچال خارج کرده و راحت الحلقوم را با یک چاقو خیس به صورت مکعبی به اندازه های دلخواه خرد می کنیم. حالا راحت الحلقوم ها را درون مقداری پودر نشاسته ذرت می غلطانیم.

مرحله هفتم

بسته به نوع سلیقه می توانید راحت الحلقوم ها را درون آرد معمولی یا پودر نارگیل بغلتانید تا چسبندگی آنها از بین برود. در نهایت راحت الحلقوم ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

چه امتیازی میدی؟
بروز رسانی توسط در یکشنبه 17 مهر 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.