طرز تهیه بیسکویت زیره خوشمزه و ساده به روش اصلی بازاری

طرز تهیه بیسکویت زیره خوشمزه و ساده به روش اصلی بازاری

طرز تهیه بیسکویت زیره بیسکویت زیره یک بیسکوییت ساده با طعم متفاوت است. زیره درون بیسکوییت باعث ایجاد طعم خوب و متفاوت می شود. این بیسکوییت را با کاتر دلخواه برش داده …

طرز تهیه کیک رولت سوئیسی خوشمزه و مخصوص مثل قنادی

طرز تهیه کیک رولت سوئیسی خوشمزه و مخصوص مثل قنادی

طرز تهیه کیک رولت سوئیسی کیک رولت سوئیسی یکی از انواع کیک ها خوشمزه بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این کیک خوشمزه یکی از لطیف ترین …

طرز تهیه کیک آجیلی خانگی و خوشمزه به روش قنادی ها

طرز تهیه کیک آجیلی خانگی و خوشمزه به روش قنادی ها

طرز تهیه کیک آجیلی کیک آجیلی یک کیک ساده با مخلوط مغز آجیل است که به عنوان عصرانه یا دسر و کیک های کافی شاپی مورد استفاده قرار می گیرد. طعم آجیل …

طرز تهیه مافین اوتمیل

طرز تهیه مافین اوتمیل , دستور پخت مافین اوتمیل

مافین اوتمیل یکی از انواع کیک های خوشمزه و مقوی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مافین اوتمیل در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم مافین اوتمیل
آرد۱ لیوان
شیر۱ لیوان
اوتمیل۱٫۵ لیوان
وانیل½ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر۱٫۵ قاشق چایخوری
نمک½ قاشق چایخوری
شکر½ لیوان
روغن مایع⅓ لیوان
تخم مرغ۲ عدد

طرز تهیه مافین اوتمیل

مرحله اول

برای تهیه مافین اوتمیل خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر به طور کامل گرم شود. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

حالا مواد درون کاسه را در حد مخلوط شدن با همزن دستی هم می زنیم، سپس روغن را به همراه شیر و اوتمیل به ترتیب به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم. در ادامه مواد خشک را کم کم به کاسه می افزاییم.

مرحله سوم

حالا با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود. در ادامه قالب مافین را با کاغذهای کپسولی می پوشانیم، سپس به اندازه‌ ای که دو سوم کاغذها را در بر بگیرد با مایه کیک پر می کنیم.

مرحله چهارم

حالا روی مافین ها مقداری شکر قهوه ای و پرک جو ریخته و قالب را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم مافین ها به مدت ۱۵ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته و روی آنها کمی طلایی و خوشرنگ شوند.

مرحله پنجم

پس از گذشت این زمان یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز مافین فرو برد و خارج می کنیم در صورتی که مایه مافین به آن نچسبیده بود مافین ها کاملا پخته است، سپس قالب را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم مافین ها خنک شوند. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 18 مهر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.