طرز تهیه پنکیک با ماست، یک صبحانه جذاب در کمترین زمان
طرز تهیه پنکیک با ماست در جهان آشپزی، برخی نوآوریها برای سلامتی و افزایش لذت از طعمها انجام میشوند. پنکیک با ماست یکی از این موارد است. در بسیاری از خانوادهها، برخی …
طرز تهیه سس کارامل سریع و آسان برای انواع دسر و شیرینی
طرز تهیه سس کارامل سس کارامل یکی از انواع سسهای بسیار کاربردی در شیرینیپزی است که میتوانید از آن در تهیه انواع کیکها و شیرینیها استفاده کنید، برای آموزش کامل و مرحله …
طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی نرم و خشک با پیمانه
طرز تهیه شیرینی کشمشی شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی ها بسیار پر طرفدار ایرانی است که مانند انواع کیک به همراه چای سرو می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
طرز تهیه شیرینی مارس و مالتیزر خوشمزه به روش مجلسی
طرز تهیه شیرینی مارس و مالتیزر
شیرینی مارس و مالتیزر یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که طرفدارهای زیادی در سراسر جهان دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی مارس و مالتیزر در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم شیرینی مارس و مالتیزر | |
کره | ۱۰۰ گرم |
شیر عسلی | ½ لیوان |
مالتیزر | ۱ لیوان |
بیسکویت شکلاتی | ۲ لیوان |
مارس | ۴ عدد بزرگ |
شکلات تخته ای | ¼ لیوان |
طرز تهیه شیرینی مارس و مالتیزر
مرحله اول
برای تهیه شیرینی مارس و مالتیزر خوشمزه در ابتدای کار کره و شیر عسلی را درون یک شیر جوش ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس به محض ذوب شدن کره شیر جوش را از روی حرارت کنار می گذاریم.
مرحله دوم
در ادامه مالتیزر و شکلات خرد شده را درون یک کاسه مناسب ریخته، سپس شکلات مارس را به صورت مکعبی خرد می کنیم و به کاسه می افزاییم. حالا مخلوط کره و شیر عسلی را به صورت داغ درون کاسه می ریزیم.
مرحله سوم
در ادامه مواد را با لیسک به خوبی هم می زنیم تا خمیری نرم و یکدست حاصل شود، سپس دیواره ها و درون قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی می پوشانیم. در ادامه شیرینی خمیری را درون قالب می ریزیم.
مرحله چهارم
حالا شیرینی خمیری را کاملا صاف و یکدست کرده، سپس شکلات تخته ای را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا ذوب شود. در ادامه شکلات را به صورت پخش روی شیرینی درون قالب می ریزیم.
مرحله پنجم
در ادامه روی شکلات را با چاقو به قطعات دلخواه برش زده و با شکلات مالتیزر تزیین می کنیم. در نهایت قالب را به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا شیرینی کاملا سفت شود، سپس سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- pariyachef