طرز تهیه شیرینی شکلاتی بدون فر خوشمزه و ساده به روش خانگی
طرز تهیه نان توتمانیک بلغاری مناسب برای عصرانه و صبحانه
طرز تهیه نان توتمانیک بلغاری توتمانیک یکی از معروفترین نان های بلغاری است که معمولاً با پنیر فتا داخل آن پر میشود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …
روش درست کردن فر دست ساز خانگی با قابلمه روی گاز
روش درست کردن فر دست ساز در این آموزش روش درست کردن فر دست ساز را آماده کرده ایم که برای بانوانی که فر ندارند مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل …
طرز تهیه بیسکویت زیره خوشمزه و ساده به روش اصلی بازاری
طرز تهیه بیسکویت زیره بیسکویت زیره یک بیسکوییت ساده با طعم متفاوت است. زیره درون بیسکوییت باعث ایجاد طعم خوب و متفاوت می شود. این بیسکوییت را با کاتر دلخواه برش داده …
طرز تهیه شیرینی شکلاتی بدون فر
شیرینی شکلاتی، یکی از شیرینی هایی است که برای شب عید مورد استفاده قرار می گیرد. این شیرینی را می توان با ساده ترین مواد تهیه نمود. این شیرینی یکی از شیرینی های ساده و خوشمزه محسوب می شود. این شیرینی را می توان به عنوان دسر در مهمانی ها سرو نمود. این شیرینی نیاز به فر ندارد و به راحتی قابل تهیه است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی شکلاتی بدون فر در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم شیرینی شکلاتی بدون فر | |
خامه پاستوریزه | ۱ پاکت معادل ۲۰۰ میلی لیتر |
شکلات شیری | ۲ پاکت معادل ۱۶۰ گرم |
بیسکوییت پتی بور | ۱ بسته |
پودر کاکائو | ۱ قاشق غذا خوری |
کره | ۲ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه شیرینی شکلاتی بدون فر
مرحله اول
برای تهیه شیرینی شکلاتی خوشمزه و مجلسی بدون فر در ابتدای کار، یک قابلمه مناسب برداشته و خامه را داخل آن می ریزیم. در ادامه قابلمه را روی شعله بسیار ملایم قرار می دهیم تا خامه به آرامی به نقطه جوش برسد.
مرحله دوم
توجه داشته باشید که قبل از این که خامه شروع به جوش زدن کند، زیر آن را خاموش می کنیم. در ادامه شکلات های خرد شده را به قابلمه اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم تا به خوبی یکدست شود و تمام شکلات ذوب شود.
مرحله سوم
پودر کاکائو را به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا کامل یکدست شود. سپس کره را اضافه کرده و بعد از این که کامل کره ذوب و مخلوط شد، بیسکوییت پتی بور خرد شده را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا با هم مخلوط شود.
مرحله چهارم
۱۵ دقیقه در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد. می توان مایه را درون قالب های طرح دار سیلیکونی ریخت و به مدت ۱ ساعت در فریزر قرار داد تا کامل سفت شود. سپس از قالب خارج کرده و در شکلات ذوب شده فرو می کنیم و با هر ماده دیگری آن را تزیین می کنیم.
- منبع :
- rangiinfood