طرز تهیه شیرینی قشطیه خوشمزه و مخصوص به روش سنتی عربی

طرز تهیه شیرینی قشطیه خوشمزه و مخصوص به روش سنتی عربی

طرز تهیه شیرینی قشطیه شیرینی قشطیه یکی از انواع شیرینی های خوشمزه عربی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت چی …

طرز تهیه کیک روانی گردو خوشمزه و مخصوص با شربت

طرز تهیه کیک روانی گردو خوشمزه و مخصوص با شربت

طرز تهیه کیک روانی گردو کیک روانی گردو یکی از انواع کیک های خوشمزه و مجلسی بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه پنکیک دارچینی خوشمزه و مخصوص با شیر

طرز تهیه پنکیک دارچینی خوشمزه و مخصوص با شیر

طرز تهیه پنکیک دارچینی پنکیک دارچینی یکی از انواع پنکیک های خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این پنکیک خوشمزه هم مانند دیگر پنکیک ها معمولا به …

طرز تهیه شیرینی شکلاتی بدون فر

طرز تهیه شیرینی شکلاتی بدون فر , دستور تهیه شیرینی شکلاتی بدون فر

شیرینی شکلاتی، یکی از شیرینی هایی است که برای شب عید مورد استفاده قرار می گیرد. این شیرینی را می توان با ساده ترین مواد تهیه نمود. این شیرینی یکی از شیرینی های ساده و خوشمزه محسوب می شود. این شیرینی را می توان به عنوان دسر در مهمانی ها سرو نمود. این شیرینی نیاز به فر ندارد و به راحتی قابل تهیه است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی شکلاتی بدون فر در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی شکلاتی بدون فر
خامه پاستوریزه۱ پاکت معادل ۲۰۰ میلی لیتر
شکلات شیری۲ پاکت معادل ۱۶۰ گرم
بیسکوییت پتی بور۱ بسته
پودر کاکائو۱ قاشق غذا خوری
کره۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه شیرینی شکلاتی بدون فر

مرحله اول

برای تهیه شیرینی شکلاتی خوشمزه و مجلسی بدون فر در ابتدای کار، یک قابلمه مناسب برداشته و خامه را داخل آن می ریزیم. در ادامه قابلمه را روی شعله بسیار ملایم قرار می دهیم تا خامه به آرامی به نقطه جوش برسد.

مرحله دوم

توجه داشته باشید که قبل از این که خامه شروع به جوش زدن کند، زیر آن را خاموش می کنیم. در ادامه شکلات های خرد شده را به قابلمه اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم تا به خوبی یکدست شود و تمام شکلات ذوب شود.

مرحله سوم

پودر کاکائو را به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا کامل یکدست شود. سپس کره را اضافه کرده و بعد از این که کامل کره ذوب و مخلوط شد، بیسکوییت پتی بور خرد شده را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا با هم مخلوط شود.

مرحله چهارم

۱۵ دقیقه در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد. می توان مایه را درون قالب های طرح دار سیلیکونی ریخت و به مدت ۱ ساعت در فریزر قرار داد تا کامل سفت شود. سپس از قالب خارج کرده و در شکلات ذوب شده فرو می کنیم و با هر ماده دیگری آن را تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 14 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.