طرز تهیه شیرینی معمول خوشمزه و ساده به روش سنتی
طرز تهیه شیرینی معمول
شیرینی معمول یکی از انواع شیرینی های مغزدار و پرطرفدار است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی معمول در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم شیرینی معمول | |
کره | ۱۰۰ گرم |
پنیر | ۴ قالب کوچک |
پودر قند | ۱ قاشق غذاخوری |
شیر خشک | ۳ قاشق غذاخوری |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
آرد سفید | ۱ لیوان |
مواد لازم میانی | |
خرما | به مقدار کافی |
پودر دارچین | به مقدار کافی |
پودر هل | به مقدار کافی |
طرز تهیه شیرینی معمول
مرحله اول
برای تهیه شیرینی معمول خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره و پنیر را از یخچال خارج کرده، سپس اجازه می دهیم دمای آنها و دمای محیط هماهنگ شود. حالا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم.
مرحله دوم
در ادامه اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود، سپس کره و پنیر به دمای محیط رسیده را درون یک کاسه مناسب ریخته و پودر قند را درون آن الک می کنیم و با دور تند همزن برقی به خوبی هم می زنیم تا یکدست شوند.
مرحله سوم
در این مرحله شیر خشک را به همراه بیکینگ پودر و آرد درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس کم کم اضافه کرده و با نوک انگشت مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و لطیف به دست نمی چسبد حاصل شود.
مرحله چهارم
برای مواد میانی هسته های خرما را جدا کرده و با پشت چنگال به خوبی له می کنیم، سپس مقداری پودر دارچین و پودر هل به کاسه اضافه کرده و هم می زنیم تا خرما ترکیب و یکدست شود. حالا مقداری از خمیر جدا می کنیم.
مرحله پنجم
در ادامه خمیر را کف دست کمی پهن کرده، سپس مقداری از مخلوط خرما وسط آن می ریزیم و مجددا خمیر را جمع می کنیم تا مواد میانی پنهان شود. حالا خمیر را به دلخواه مهر می زنیم و سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم.
مرحله ششم
در صورت نبود مهر می توانید خمیرها را به صورت گرد فرم داده و درون سینی فر بچینید، سپس با چنگال کمی روی آنها را فشار دهید. در ادامه سینی را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم به مدت ۱۰ دقیقه پخته شوند.
مرحله هفتم
پس از گذشت این زمان گریل را روشن کرده و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۱۰ دقیقه گریل شده تا روی آنها طلایی و خوشرنگ شود. در نهایت شیرینی ها را پس از خنک شدن درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و سرو می کنیم. نوش جان.