مطالب پر بازدید
طرز تهیه شله زرد خوشمزه و مجلسی به روش نذری

طرز تهیه شله زرد خوشمزه و مجلسی به روش نذری

طرز تهیه شله زرد شله زرد یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که به عنوان دسر هم شناخته می شود، البته امروزه بیشتر به عنوان پیش غذا تهیه می شود. …

طرز تهیه املت اسپانیایی خوشمزه به روش رستورانی با پنیر پیتزا

طرز تهیه املت اسپانیایی خوشمزه به روش رستورانی با پنیر پیتزا

طرز تهیه املت اسپانیایی املت اسپانیایی یکی از انواع املت های خوشمزه و بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی …

لیست آموزش انواع غذا با سینه مرغ ساده، فوری و مجلسی

لیست آموزش انواع غذا با سینه مرغ ساده، فوری و مجلسی

غذا با سینه مرغ در این مطلب قصد داریم انواع غذاهای ایرانی و بین المللی که با سینه مرغ درست می شوند را برای شما بازدیدکنندگان گرامی جمع آوری کنیم، برای مشاهده …

طرز تهیه چاینیز نودل خوشمزه و ساده به روش رستورانی

طرز تهیه چاینیز نودل

طرز تهیه چاینیز نودل , دستور پخت چاینیز نودل

چاینیز نودل یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که با مواد متنوعی درست می شود و همچنین به عنوان یک غذای بین المللی شناخته شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چاینیز نودل در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ½ پیمانه
کلم برگ سفید½ پیمانه
هویج½ پیمانه
فلفل دلمه ای رنگی½ پیمانه
سویا سس۱ قاشق غذاخوری
نودل۲ بسته
سیر۲ حبه
رب انار۱ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل¼ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه چاینیز نودل

مرحله اول

برای تهیه چاینیز نودل خوشمزه در ابتدای کار سینه مرغ را به صورت ورقه ای برش زده و با مقداری نمک و فلفل سیاه مزه دار می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و مقداری روغن مایع به آن می افزاییم.

مرحله دوم

حالا سینه های مرغ را درون تابه گذاشته و حرارت زیاد می کنیم تا آب میان بافی مرغ خارج نشود، سپس زمانی که سینه مرغ پخت، آنرا از تابه خارج می کنیم. در ادامه کلم برگ را به صورت رشته ای خرد کرده و می شوییم.

مرحله سوم

در این مرحله کلم برگ را درون آبکش ریخته و اجازه می دهیم آب اضافی اش کاملا خارج شود. حالا فلفل دلمه ای و هویج را شسته و پس از جدا کردن پوست آن هر دو را به صورت خلالی نازک خرد می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مجددا مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و روی حرارت متوسط قرار می دهیم، سپس کلم سفید را به تابه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا نرم شود. حالا هویج خرد شده را به تابه می افزاییم.

مرحله پنجم

حالا یک قابلمه حاوی آب روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید، سپس فلفل دلمه ای خرد شده را به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا سبزیجات کاملا نرم شوند. در ادامه سیر را به صورت ریز رنده می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله سیر را به تابه اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن، سس سویا، رب انار به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کرده، سپس به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و مزه دار شوند.

مرحله هفتم

لازم به ذکر است بدانید به دلیل شور بودن سس سویا، نمک را کنترل شده به تابه اضافه کنید. زمانی که آب درون قابلمه جوش آمد، نودل را به همراه ادویه مخصوص آن به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم نودل درون آب نرم شود.

مرحله هشتم

حالا سینه های مرغ پخته شده را درون تابه قرار می دهیم و با باقی مواد ترکیب می کنیم. پس از گذشت ۱۰ دقیقه نودل را بدون آبکشی درون آبکش ریخته تا آب اضافی اش خارج شود، سپس به تابه اضافه می کنیم.

مرحله نهم

در ادامه تابه را از روی حرارت بر می داریم، سپس به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند. در نهایت چاینیز نودل را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به دلخواه با پیازچه خرد شده تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 8 شهریور 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.