طرز تهیه نودل با سس گوشت خوشمزه و مخصوص رستورانی
طرز تهیه نودل با سس گوشت
نودل، از آن دسته غذاهای پرطرفدار و محبوب آسیای شرقی است که مدتی میباشد در ایران نیز به شکل و فرم های مختلفی عرضه میشود. این غذای محبوب را به عنوان یک وعده کامل به همراه سس مخصوص و یا حتی به عنوان رشته در سوپ میتوان تهیه نمود. جالب است بدانید این غذا اکنون در فرهنگ های زیادی از قبیل چین، کره، ژاپن، ایتالیا و …. به عنوان غذای اصلی و قوت غالب محسوب می شود. اگر به دنبال ایده های متفاوت و خاص برای پخت غذاهایتان می باشید، ما برایتان پیشنهادی ویژه داریم. قصد داریم که شما را با سس ویژه و متفاوتی آشنا کنیم که از آن میتوانید برای روی نودلها استفاده نمایید. سس گوشت با ترکیبات خوش عطر و طعمش یک انتخاب فوق العاده برای نودل میباشد که به آسانی میتوانید آن را در منزل تهیه نموده و به همراه عزیزانتان میل نمایید. پس فرصت را از دست ندهید و برای طرز تهیه نودل با سس گوشت لذیذ و ویژه همراه ما باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
نودل | دو بسته |
روغن زیتون | دو قاشق غذاخوری |
فیله گوشت گوساله | ۲۵۰ گرم خرد شده |
سویا سس کم نمک | یک سوم پیمانه |
شکر قهوهای | یک قاشق غذاخوری |
زنجبیل تازه رنده شده | یک قاشق غذاخوری |
سیر رنده شده | دو حبه |
سس کچاپ | سه قاشق غذاخوری |
روغن کنجد | یک قاشق مرباخوری |
پودر فلفل قرمز | یک چهارم قاشق چایخوری |
فلفل سیاه آسیاب شده | یک چهارم قاشق چایخوری |
پیاز | یک عدد |
طرز تهیه نودل با سس گوشت
مرحله اول
ابتدا میبایست قابلمه ای را روی حرارت قرار داده، سپس به آن چند پیمانه آب افزوده و فیله گوشت را در آن بپزید. یک عدد پیاز را به خوبی شسته، سپس آن را در قابلمه قرارداده و مقداری فلفل و زردچوبه به آن بیافزایید تا طعم و عطر ادویه ها و پیاز به خورد گوشت برود.
مرحله دوم
در این مرحله دقت داشته باشید مدت زمان پخت گوساله حدود ۲ الی ۳ ساعت باشد. مقداری سویا سس را به همراه شکر قهوهای و روغن کنجد در ظرفی ریخته و به آن سه قاشق غذاخوری سس کچاپ افزوده و هم بزنید.
طرز تهیه نودل با سس گوشت
در این مرحله دو حبه سیر را به خوبی شسته و سپس روی مواد با رنده ریز رنده نمایید. در نهایت پودر فلفل قرمز و سیاه را به همراه زنجبیل روی مواد بپاشید تا طعم دار شوند و تمامی مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید تا یکدست شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله قابلمه ای بزرگ را روی حرارت قرار داده و چند پیمانه آب را در آن بریزید تا به جوش آید. مقداری نمک به قابلمه افزوده و سپس نودل ها را (طبق دستورالعمل و زمان روی بسته) در آب جوش ریخته تا به طور کامل بپزد.
مرحله پنجم
در نهایت پس از مدت زمان تعیین شده مندرج در بسته محصول، نودلها را آبکشی نمایید. تابه ای چدنی یا تفلون را روی حرارت قرار داده و کف آن را با روغن زیتون چرب نمایید. پس از داغ شدن روغن، گوشت های پخته شده را در تابه بریزید.
طرز تهیه نودل با سس گوشت
سپس حدود ۳ الی ۴ دقیقه تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. در این قسمت نوبت به اضافه کردن یک لیوان آب گوشت میباشد، سس تهیه شده در مرحله دوم را نیز به تابه افزوده و خوب هم بزنید تا تمامی مواد با یکدیگر ترکیب شوند.
مرحله هفتم
هنگامی که مواد درون تابه به غلظت مناسبی رسید، نودلهای پخته و آبکش شده را به تابه افزوده و هم بزنید تا عطر و طعم سس به خورد نودلها برود. پس از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید و در ظرفی مناسب سرو کنید. نودل با سس گوشت شما آماده است،
مرحله هشتم
میتوانید آن را به همراه خانواده میل نمایید. درصورت تمایل، میتوانید مقداری سبزیجات مانند قارچ، هویج و یا فلفل دلمه ای را به موادتان اضافه نمایید.نودل، که به نام “نودلیت” نیز شناخته شده است، را می توانید از فروشگاههای مواد غذایی تهیه نمایید.