طرز تهیه سمبوسه مرغ خوشمزه و مجلسی به روش ترکیه ای
طرز تهیه خورش آلو مسما شیرین قاتق به روش شمالی با مرغ
طرز تهیه خورش آلو مسما خورش آلو مسما یکی از خورش های معروف استان گیلان است که در این استان با نام شیرین قاتق هم شناخته می شود. این خورش خوشمزه طعمی …
طرز تهیه آکراس غذای خوشمزه و ساده آفریقایی شبیه فلافل
طرز تهیه آکراس آکراس یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که مشابه فلافل است با این تفاوت که در فلافل از نخود استفاده شده است اما در آکراس از لوبیا چشم بلبلی. …
طرز تهیه ساندویچ مرغ تنوری خوشمزه و مخصوص فست فودی
طرز تهیه ساندویچ مرغ تنوری ساندویچ مرغ تنوری یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت …
طرز تهیه سمبوسه مرغ
سمبوسه مرغ یکی از انواع سمبوسه های بسیار محبوب و خوشمزه در میان ایرانیان است، برای مشاهده اموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سمبوسه مرغ در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
فیله مرغ | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
پنیر پیتزا | ۱۰۰ گرم |
نان لواش یا یوفکا | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
فلفل قرمز و آویشن | به مقدار کافی |
روغن و زردچوبه | به مقدار کافی |
دستور پخت سمبوسه مرغ
مرحله اول
ابتدا گوشت مرغ را به همراه یک پیاز کوچک و مقداری زردچوبه و آب داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آبپز شود. در ادامه گوشت مرغ پخته شده را به صورت ریش ریش خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله دوم
در این مرحله پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم، سپس سیر را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا عطر سیر بلند شود. حالا کمی زردچوبه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
مواد را در کمی تفت می دهیم سپس مرغ ریش ریش شده را اضافه می کنیم. در ادامه فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه فلفل سیاه، فلفل قرمز، آویشن و نمک اضافه می کنیم و مواد را خوب تفت می دهیم.
مرحله چهارم
پس از اینکه مواد به خوب ترکیب شدند، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا مواد خنک شوند. به سلیقه خود برای نان سمبوسه می توانیم از نان یوفکا یا نان لواش استفاده کنیم که ما در این اموزش از نان لواش خانگی استفاده کردیم.
مرحله پنجم
نان لواش را با عرض ۷ تا ۱۰ سانتی مرت به صورت طولی برش می زنیم سپس مقداری از مایه مرغ ابتدای نان قرار می دهیم و نان را به صورت لوله ای یا مثلثی می پیچیم. به همین ترتیب تمام سمبوسه ها را اماده می کنیم.
مرحله ششم
در یک ظرف گود و کوچک به اندازه ای روغن می ریزیم که سمبوسه ها در روغن شناور باشند، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم و با حوصله سمبوسه ها را سرخ می کنیم. در پایان سمبوسه های را به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.
- منبع :
- ashpazi_ba_azin