طرز تهیه املت گوجه فرنگی خوشمزه و ساده به روش قهوه خانه ای

طرز تهیه املت گوجه فرنگی خوشمزه و ساده به روش قهوه خانه ای

طرز تهیه املت گوجه فرنگی املت گوجه فرنگی یکی از انواع املت های پر طرفدار ایرانی است که به خاطر محبوبیت زیادش در قهوه خانه ها هم سرو می شود. این املت …

طرز تهیه مرصع پلو خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه مرصع پلو خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه مرصع پلو مرصع پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که به عنوان یک غذای مجلسی شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه …

طرز تهیه آش گوجه فرنگی خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه آش گوجه فرنگی خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه آش گوجه فرنگی آش گوجه فرنگی یکی از انواع آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی سنتی در …

طرز تهیه سمبوسه مرغ

طرز تهیه سمبوسه مرغ , سمبوسه مرغ و سوسیس , سمبوسه مرغ در فر , xvc jidi slf si lvy

سمبوسه مرغ یکی از انواع سمبوسه های بسیار محبوب و خوشمزه در میان ایرانیان است، برای مشاهده اموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سمبوسه مرغ در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
فیله مرغ۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد بزرگ
فلفل دلمه ای۱ عدد
پنیر پیتزا۱۰۰ گرم
نان لواش یا یوفکابه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
فلفل قرمز و آویشنبه مقدار کافی
روغن و زردچوبهبه مقدار کافی

دستور پخت سمبوسه مرغ

مرحله اول

ابتدا گوشت مرغ را به همراه یک پیاز کوچک و مقداری زردچوبه و آب داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آبپز شود. در ادامه گوشت مرغ پخته شده را به صورت ریش ریش خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم، سپس سیر را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا عطر سیر بلند شود. حالا کمی زردچوبه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

مواد را در کمی تفت می دهیم سپس مرغ ریش ریش شده را اضافه می کنیم. در ادامه فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه فلفل سیاه، فلفل قرمز، آویشن و نمک اضافه می کنیم و مواد را خوب تفت می دهیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه مواد به خوب ترکیب شدند، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا مواد خنک شوند. به سلیقه خود برای نان سمبوسه می توانیم از نان یوفکا یا نان لواش استفاده کنیم که ما در این اموزش از نان لواش خانگی استفاده کردیم.

مرحله پنجم

نان لواش را با عرض ۷ تا ۱۰ سانتی مرت به صورت طولی برش می زنیم سپس مقداری از مایه مرغ ابتدای نان قرار می دهیم و نان را به صورت لوله ای یا مثلثی می پیچیم. به همین ترتیب تمام سمبوسه ها را اماده می کنیم.

مرحله ششم

در یک ظرف گود و کوچک به اندازه ای روغن می ریزیم که سمبوسه ها در روغن شناور باشند، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم و با حوصله سمبوسه ها را سرخ می کنیم. در پایان سمبوسه های را به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 26 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.