مطالب پر بازدید
طرز تهیه نان بوختلن خوشمزه و مخصوص مناسب برای صبحانه

طرز تهیه نان بوختلن خوشمزه و مخصوص مناسب برای صبحانه

طرز تهیه نان بوختلن نان بوختلن یکی از نان های مشهور در فرهنگ اتریش و آلمان است. این نان جزو نان ‌های تکه ‌ای یا لقمه ای مغز دار محسوب می‌ شود، …

بررسی علمی خواص زغال اخته + مضرات ناشناخته این میوه!

بررسی علمی خواص زغال اخته + مضرات ناشناخته این میوه!

خواص زغال اخته زغال اخته به دلیل دارا بودن تانین و آنتی اکسیدان‌ها، خواص متعددی دارد که شامل درمان اسهال، بهبود سلامت قلب، پاکسازی کبد، کمک به لاغری، بهبود عملکرد چشم، درمان …

طرز تهیه کیک سیب کاراملی خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه کیک سیب کاراملی خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه کیک سیب کاراملی کیک سیب کاراملی یکی از انواع کیک های خوشمزه و متفاوت است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه کیک شلیل خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه کیک شلیل

طرز تهیه کیک شلیل برگردان طرز تهیه کیک شلیل بدون فر کیک شلیل ایران کوک کیک خیس شلیل فیلم کیک شلیل

کیک شلیل یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک شلیل در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک شلیل
تخم مرغ۳ عدد
شکر۱۳۰ گرم
کره۱۲۰ گرم
وانیلنوک قاشق چایخوری
شیر۱۰۰ گرم
بیکینگ پودر½ قاشق چایخوری
آرد۲۰۰ گرم
شلیلبه مقدار کافی
خلال بادام و پستهبرای تزیین

طرز تهیه کیک شلیل

مرحله اول

برای تهیه کیک شلیل خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل همه مواد یخچالی را از یخچال خارج کرده و در فضای آشپرخانه قرار می دهیم تا دمای آنها با دمای محیط یکی شود. حالا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم.

مرحله دوم

حالا اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ کرم رنگ و کش دار شود.

مرحله سوم

در ادامه کره نرم شده را به کاسه اضافه کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه هم می زنیم. حالا شیر را به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم، سپس آرد را به همراه بیکینگ پودر درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مواد خشک را طی ۳ مرحله به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست و یکنواخت شود. حالا درون قالب مورد نظرمان را با کره سرد کاملا چرب می کنیم.

مرحله پنجم

در ادامه مایه کیک را درون قالب ریخته و روی آنرا کاملا صاف و یکدست می کنیم، سپس شلیل را شسته و پس از خشک کردن به صورت هلالی برش می زنیم و کنار هم روی مایه کیک بدون هیچ گونه فشاری قرار می دهیم.

مرحله ششم

حالا مقداری خلال بادام و پسته به صورت پخش روی مایه کیک می ریزیم و قالب را طبقه وسط فر قرار داده، سپس اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۰ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. پس از گذشت این زمان کیک را تست می کنیم.

مرحله هفتم

برای این منظور یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم، در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک کاملا پخته است. حالا قالب را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود.

مرحله هشتم

زمانی که کیک کاملا خنک شد، آنرا از قالب جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان منتقل می کنیم. در نهایت کیک را به اندازه و فرم دلخواه برش زده و به همراه چای تازه دم یا شربت آلبالویی سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 18 مرداد 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.