طرز تهیه نان قهوه خوشمزه و مقوی برای عصرانه و صبحانه

طرز تهیه نان قهوه خوشمزه و مقوی برای عصرانه و صبحانه

طرز تهیه نان قهوه اگر شما هم از آن دسته از افرادی هستید که قهوه جز روتین زندگی تان شده است، و یا از عطر آن لذت می برید این مطلب برای …

طرز تهیه نان زمل خوشمزه و ساده به روش اتریشی

طرز تهیه نان زمل خوشمزه و ساده به روش اتریشی

طرز تهیه نان زمل نان زمل یکی از انواع نان های خوشمزه اتریشی می باشد که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه کیک ذرت خوشمزه و مخصوص با آرد و نشاسته ذرت

طرز تهیه کیک ذرت خوشمزه و مخصوص با آرد و نشاسته ذرت

طرز تهیه کیک ذرت کیک یکی از انواع میان وعده ها یا عصرانه ها است که در کنار چای یا قهوه سرو می شود. این کیک جزو کیک های کافی شاپی محسوب …

طرز تهیه کیک هویج بدون فر و همزن

طرز تهیه کیک هویج بدون فر و همزن , دستور پخت کیک هویج و گردو بدون فر و همزن برقی

کیک هویج بدون فر و همزن یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک هویج بدون فر و همزن در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک هویج بدون فر و همزن
تخم مرغ۳ عدد
شکر۱ لیوان
روغن مایع½ لیوان
شیر½ لیوان
آرد۲ لیوان
بیکینگ پودر۲ قاشق چایخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری
پودر هلنوک قاشق چایخوری
پودر دارچین۱ قاشق غذاخوری
هویج رنده شده۱ لیوان
مغز گردو½ لیوان

طرز تهیه کیک هویج بدون فر و همزن

مرحله اول

برای تهیه کیک هویج بدون فر و همزن خوشمزه در ابتدای کار تخم مرغ مرغ ها را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با همزن دستی تا زمانی که مخلوط آن سفید رنگ و کش دار شود هم می زنیم.

مرحله دوم

حالا شیر را به همراه روغن مایع به ترتیب به کاسه اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر کدام آنرا در حد مخلوط شدن هم می زنیم. در ادامه آرد، پودر دارچین، پودر هل و بیکینگ پودر را درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم.

مرحله سوم

حالا مواد خشک را طی ۲ مرحله به کاسه اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود. در ادامه هویج رنده شده و گردو خرد شده را به کاسه می افزاییم.

مرحله چهارم

در این مرحله مجددا مایه کیک را مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند، سپس روی حرارت متوسط شعله پخش کن گذاشته و یک قابلمه مناسب روی آن قرار می دهیم. حالا درب قابلمه را با دم کنی بسته اجازه می دهیم قابلمه گرم شود.

مرحله پنجم

حالا مقداری آب درون قابلمه ریخته و یک رینگ در مرکز قابلمه قرار می دهیم. در ادامه درون قالب مورد نظرمان را با مقداری روغن مایع چرب کرده و با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس مایه کیک را درون قالب می ریزیم.

مرحله ششم

در این مرحله قالب را چندین مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوای اضافی بین مایه کیک از بین برود. حالا قالب را روی رینگ درون قابلمه گذاشته و درب آنرا می بندیم، سپس حرارت را بسیار ملایم می کنیم.

مرحله هفتم

در ادامه اجازه می دهیم کیک به مدت ۱ ساعت درون قابلمه بماند تا کاملا پخته شود. پس از گذشت این زمان یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم، در صورتی مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک کاملا پخته است.

مرحله هشتم

در ادامه قالب را از قابلمه خارج کرده و اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود. زمانی که کیک خنک شد، آنرا از قالب جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس به همراه خلال پسته و پودر گردو تزیین می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 22 مرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.