مطالب پر بازدید
خواص و مضرات گیاه بلادون در طب سنتی: بررسی کاربردها و هشدارها

خواص و مضرات گیاه بلادون در طب سنتی: بررسی کاربردها و هشدارها

خواص گیاه بلادون گیاه بلادون، شناخته شده به نام‌های شابیزک و مهر گیاه در ایران، به عنوان یکی از گونه‌های گیاهی دارویی نادر، از خواص بی‌نظیری در زمینه ضد تشنج، تسکین دهنده …

طرز تهیه رولت هندوانه ای خوشمزه و مخصوص برای شب یلدا

طرز تهیه رولت هندوانه ای خوشمزه و مخصوص برای شب یلدا

طرز تهیه رولت هندوانه ای رولت هندوانه ای یکی از انواع شیرینی ها خوشمزه و مجلسی ایرانی است که معمولا برای مناسب های خاص تهیه می شود. معمولا دسرها و شیرینی هایی …

طرز تهیه مافین زنجبیلی ساده و خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه مافین زنجبیلی ساده و خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه مافین زنجبیلی مافین زنجبیلی یکی از انواع کیک های خوشمزه و خوش عطر است که با مواد ساده ای تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه شیرینی مربایی کاکائویی خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه شیرینی مربایی کاکائویی

طرز تهیه شیرینی مربایی کاکائویی , دستور پخت شیرینی مربایی شکلاتی

شیرینی مربایی کاکائویی یکی از انواع شیرینی های مجلسی و خوشمزه است که برای پذیرایی در بسیاری از مهمانی ها مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی مربایی کاکائویی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی مربایی کاکائویی
آرد۱٫۵ لیوان
پودر کاکائو۲ قاشق غذاخوری
کره۱۰۰ گرم
پودر قند½ لیوان
وانیل⅓ قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ۱ عدد
عسل۱ قاشق مرباخوری
شیر۱ قاشق غذاخوری
کنجدبه مقدار کافی
مارمالاد یا مربا با طعم دلخواهبه مقدار کافی

طرز تهیه شیرینی مربایی کاکائویی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی مربایی کاکائویی خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و اجازه می دهیم دمای آن با دمای محیط کاملا هماهنگ شود. در ادامه کره و وانیل را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

حالا پودر قند را درون کاسه الک کرده و با دور تند همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط کره کرم رنگ و خامه ای شود. در ادامه زرده تخم مرغ را به کاسه اضافه کرده و مجددا به خوبی هم می زنیم.

مرحله سوم

در این مرحله عسل و شیر را به کاسه اضافه کرده و مجددا هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. حالا آرد و پودر کاکائو را ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس به تدریج به کاسه اضافه کرده و با قاشق چوبی هم می زنیم.

مررحله چهارم

خمیر را با دست ورز ندهید به دلیل گرمای دست خمیر روغن پس می دهد و در نهایت شیرینی ها خشک و بی کیفیت می شوند. حالا خمیر به دست آمده را درون کیسه فریزر گذاشته و به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم.

مرحله پنجم

پس از گذشت ۱۵ دقیقه فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. پس از گذشت زمان استراحت خمیر، آنرا از یخچال خارج کرده و بین دو کاغذ روغنی قرار می دهیم، سپس با وردنه پهن می کنیم.

مرحله ششم

حالا خمیر را با کاتر دلخواه قالب زده، سپس وسط نصف خمیرها را با یک کاتر کوچک سوراخ می کنیم. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و خمیرهای قالب زده شده را درون سینی فر می چینیم.

مرحله هفتم

در این مرحله سینی را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کاملا پخته شوند. پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کرده و بدون دست زدن اجازه می دهیم شیرینی ها خنک شوند.

مرحله هشتم

زمانی که شیرینی ها خنک شدند، مقداری مارمالاد روی شیرینی ساده ریخته، سپس یک شیرینی که وسط آن سوراخ است روی آن قرار می دهیم. حالا به همین ترتیب ادامه می دهیم و مقداری شربت روی شیرینی ها می مالیم.

مرحله نهم

در ادامه مقداری کنجد روی قسمتی از شیرینی که به شربت آغشته است می ریزیم. در صورت تمایل می توانید شیرینی ها را با مقداری شکلات سفید تزیین کنید. در نهایت شیرینی ها را به همراه چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 10 مرداد 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.