طرز تهیه کارامل کیک یخچالی خوشمزه و مخصوص با خامه

طرز تهیه کارامل کیک یخچالی خوشمزه و مخصوص با خامه

طرز تهیه کارامل کیک یخچالی کیک یخچالی بدون شک یکی از پر طرفدار ترین کیک ها در سرتاسر دنیا می باشد و دستور پخت کیک یخچالی بسیار ساده می باشد. کارامل کیک …

طرز تهیه رول کنافه پنیری خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه رول کنافه پنیری خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه رول کنافه پنیری کنافه رشته های آماده خمیری هستند که در لوازم قنادی فروشی یافت می شود و می توان با آن باقلوا تهیه نمود. رول کنافه پنیری از این …

طرز تهیه شیرینی گاتا خوشمزه و مخصوص به روش ارمنی

طرز تهیه شیرینی گاتا خوشمزه و مخصوص به روش ارمنی

طرز تهیه شیرینی گاتا شیرینی گاتا، یکی از شیرینی هایی است که برای شب عید مورد استفاده قرار می گیرد. این شیرینی را می توان با ساده ترین مواد تهیه نمود. این …

طرز تهیه شیرینی مربایی کاکائویی

طرز تهیه شیرینی مربایی کاکائویی , دستور پخت شیرینی مربایی شکلاتی

شیرینی مربایی کاکائویی یکی از انواع شیرینی های مجلسی و خوشمزه است که برای پذیرایی در بسیاری از مهمانی ها مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی مربایی کاکائویی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی مربایی کاکائویی
آرد۱٫۵ لیوان
پودر کاکائو۲ قاشق غذاخوری
کره۱۰۰ گرم
پودر قند½ لیوان
وانیل⅓ قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ۱ عدد
عسل۱ قاشق مرباخوری
شیر۱ قاشق غذاخوری
کنجدبه مقدار کافی
مارمالاد یا مربا با طعم دلخواهبه مقدار کافی

طرز تهیه شیرینی مربایی کاکائویی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی مربایی کاکائویی خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و اجازه می دهیم دمای آن با دمای محیط کاملا هماهنگ شود. در ادامه کره و وانیل را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

حالا پودر قند را درون کاسه الک کرده و با دور تند همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط کره کرم رنگ و خامه ای شود. در ادامه زرده تخم مرغ را به کاسه اضافه کرده و مجددا به خوبی هم می زنیم.

مرحله سوم

در این مرحله عسل و شیر را به کاسه اضافه کرده و مجددا هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. حالا آرد و پودر کاکائو را ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس به تدریج به کاسه اضافه کرده و با قاشق چوبی هم می زنیم.

مررحله چهارم

خمیر را با دست ورز ندهید به دلیل گرمای دست خمیر روغن پس می دهد و در نهایت شیرینی ها خشک و بی کیفیت می شوند. حالا خمیر به دست آمده را درون کیسه فریزر گذاشته و به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم.

مرحله پنجم

پس از گذشت ۱۵ دقیقه فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. پس از گذشت زمان استراحت خمیر، آنرا از یخچال خارج کرده و بین دو کاغذ روغنی قرار می دهیم، سپس با وردنه پهن می کنیم.

مرحله ششم

حالا خمیر را با کاتر دلخواه قالب زده، سپس وسط نصف خمیرها را با یک کاتر کوچک سوراخ می کنیم. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و خمیرهای قالب زده شده را درون سینی فر می چینیم.

مرحله هفتم

در این مرحله سینی را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کاملا پخته شوند. پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کرده و بدون دست زدن اجازه می دهیم شیرینی ها خنک شوند.

مرحله هشتم

زمانی که شیرینی ها خنک شدند، مقداری مارمالاد روی شیرینی ساده ریخته، سپس یک شیرینی که وسط آن سوراخ است روی آن قرار می دهیم. حالا به همین ترتیب ادامه می دهیم و مقداری شربت روی شیرینی ها می مالیم.

مرحله نهم

در ادامه مقداری کنجد روی قسمتی از شیرینی که به شربت آغشته است می ریزیم. در صورت تمایل می توانید شیرینی ها را با مقداری شکلات سفید تزیین کنید. در نهایت شیرینی ها را به همراه چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 10 مرداد 1401
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.