طرز تهیه شیرینی ناپلئونی خوشمزه و مجلسی به روش بازاری

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی خوشمزه و مجلسی به روش بازاری

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی شیرینی ناپلئونی یکی از انواع شیرینی های تَر خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید. همچنین …

طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی آسان و خوشمزه مثل قنادی

طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی آسان و خوشمزه مثل قنادی

طرز تهیه زولبیا و بامیه زولبیا و بامیه از انواع شیرینی های سنتی و محبوب در میان ایرانیان هستند که به صورت متداول در ماه مبارک رمضان پخته می شوند. در گذشته …

طرز تهیه پنکیک شکلاتی خوشمزه و مجلسی پفکی و پف دار

طرز تهیه پنکیک شکلاتی خوشمزه و مجلسی پفکی و پف دار

طرز تهیه پنکیک شکلاتی پنکیک شکلاتی یکی از انواع صبحانه های خوشمزه و بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این پنکیک خوشمزه تفاوتی با پنکیک ساده ندارد، …

طرز تهیه شیرینی کنجدی مربایی

طرز تهیه شیرینی کنجدی مربایی , دستور پخت شیرینی کنجدی مربایی

شیرینی کنجدی مربایی مینیاتوری به سادگی تهیه می‌شود و طعم بسیار لذیذی دارد. از طرف دیگر مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه این نوع شیرینی نیز معمولا در منازل موجود است و به سادگی می‌توان آن را تهیه کرد. شیرینی کنجدی مربایی یک شیرینی سالم و مقوی و خوشمزه است که می توان با چایی میل کرد و از عطر و طعم آن لذت برد. این شیرینی برای پذیرایی عید نوروز هم مناسب است‌. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی کنجدی مربایی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی کنجدی مربایی
کره در دمای اتاق۲۵۰ گرم
زرده تخم مرغ۲ عدد
بکینگ پودر۱ قاشق چای خوری
پودر وانیل۱ قاشق چای خوری
پودر شکر۱۵۰ گرم
آرد سفید ساده الک کرده۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم
مارمالاد آلبالو یا پرتقالبرای تزیین
کنجد خامبرای تزیین

طرز تهیه شیرینی کنجدی مربایی

مرحله اول

برای تهسه شیرینی کنجدی خوشمزه با تزیین مربایی در ابتدای کار، کره را نیم ساعت زودتر از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسد. سپس به همراه زرده های تخم مرغ، وانیل و پودر شکر با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله دوم

بکینگ پودر را به آرد اضافه می کنیم و آن را درون مواد الک می کنیم. وقتی که تمام مواد خمیر را با هم مخلوط کردیم و خمیر یکدستی به دست آمد، به اندازه گردو از خمیر را چانه می کنیم و داخل دست قلقلی می‌کنیم و به کنجد خام آن را آغشته می کنیم.

مرحله سوم

داخل قالب مافین مینیاتوری می گذاریم و آن را فشار می دهیم. فر را روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد تنظیم می‌کنیم. قالب را داخل فر می گذاریم. حدود ۱۰ دقیقه آن را درون فر قرار می دهیم و صبر می کنیم تا روی شیرینی ها طلایی شود.

مرحله چهارم

پس آن را از فر خارج می کنیم تا از دما بیفتد. کمی که از داغی افتاد از داخل قالب خارج کرده و آن را دمر می‌کنیم تا کاملا خنک شود بعد از خنک شدن با مارمالاد تزیین می کنیم. می‌توانیم ته قالب هم یک چیپس شکلات یا اسمارتیز بگذاریم.

مرحله پنجم

سپس خمیر را روی آن پهن کنیم و خمیر به آن می چسبد. شیرینی ها را درون یک ظرف در بسته نگهداری می کنیم و در زمان پذیرایی آن را در ظرف مناسب سرو می کنیم. این شیرینی های خوشمزه را می توان در کنار چای و قهوه سرو نمود.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 8 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.