طرز تهیه خورش قلیه قارچ خوشمزه و مجلسی به روش جنوبی

طرز تهیه خورش قلیه قارچ خوشمزه و مجلسی به روش جنوبی

طرز تهیه خورش قلیه قارچ خورش قلیه قارچ یکی از انواع خورش های خوشمزه و جدید ایرانی است که شباهت زیادی به قلیه ماهی دارد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه …

طرز تهیه تیره کوفته خوشمزه و ساده به روش ترکیه ای

طرز تهیه تیره کوفته خوشمزه و ساده به روش ترکیه ای

طرز تهیه تیره کوفته تیره کوفته یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی کشور ترکیه است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه میگو پلو خوشمزه و مجلسی به روش اصیل بوشهری

طرز تهیه میگو پلو خوشمزه و مجلسی به روش اصیل بوشهری

طرز تهیه میگو پلو میگو پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه یکی از معورف ترین غذاهای استان …

طرز تهیه بافرا پیتا

طرز تهیه بافرا پیتا , دستور پخت بافرا پیتا ترکیه ای

بافرا پیتا یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه کشور ترکیه است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بافرا پیتا در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر
آرد۲ لیوان
شکر½ قاشق چایخوری
آب¾ لیوان
مخمر فوری۱ قاشق چایخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
مواد میانی
گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم
پیاز۲ عدد متوسط
روغن یا کره۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه بافرا پیتا

مرحله اول

برای تهیه بافرا پیتا ابتدا خمیر را آماده می کنیم، برای این منظور ابتدا آب گرم را به همراه خمیر مایه فوری و شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس روی کاسه را می پوشانیم و اجازه می دهیم خمیر مایه عمل بیاید.

مرحله دوم

پس از گذشت ۱۰ دقیقه آرد را درون یک کاسه گود می ریزیم، سپس نمک را به همراه خمیر مایه عمل آمده اضافه کرده و مواد را مخلوط می کنیم تا خمیری نرم شکل بگیرد که به دست نچسبد. در صورتی که خمیر سفت بود کمی آب اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله یک کاسه مناسب را چرب کرده و خمیر را درون کاسه قرار می دهیم، سپس روی آنرا با سلفون می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یک جای گرم قرار می دهیم. در همین حین مواد میانی را آماده می کنیم.

مرحله چهارم

برای این منظور پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب می ریزیم، سپس تابه را روی حرارت قرار داده و پیاز را کمی تفت می دهیم تا سبک شود. در ادامه گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد و سرخ شود، سپس تابه را از روی حرارت کنار گذاشته و اجازه می دهیم مواد از حرارت افتاده و خنک شوند.

مرحله ششم

حالا خمیر را به سطح کار منتقل کرده و آنرا به ۶ قسمت مساوی تقسیم می کنیم. در ادامه هر خمیر را چونه می کنیم، سپس با وردنه به صورت مستطیلی باز می کنیم. حالا مقداری از مایه گوشت روی سطح خمیر می ریزیم.

مرحله هفتم

در این مرحله خمیر را به صورت رول جمع می کنیم. به همین صورت تمام خمیرها را آماده می کنیم، سپس فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانیتگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود.

مرحله هشتم

حالا سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس خمیرها را روی سینی قرار می دهیم. در ادامه سینی را درون فر قرار داده و اجازه می دهیم خمیرها کاملا بپزند و رنگشان طلایی مایل به قهوه ای شود.

مرحله نهم

در نهایت گریل را روشن می کنیم تا روی نان ها خوشرنگ شود، سپس سینی را از فر خارج می کنیم. در صورت تمایل مقداری کره روی نان ها می مالیم، سپس آنها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 21 اردیبهشت 1401
           
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.