طرز تهیه کوفته تبریزی مجلسی و خوشمزه ساده و اصیل

طرز تهیه کوفته تبریزی مجلسی و خوشمزه ساده و اصیل

طرز تهیه کوفته تبریزی کوفته تبریزی یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار قدیمی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر تبریز می باشد. این کوفته خوشمزه همانظطور که از نامش …

طرز تهیه تاس کباب رستورانی خوشمزه و مجلسی تبریزی

طرز تهیه تاس کباب رستورانی خوشمزه و مجلسی تبریزی

طرز تهیه تاس کباب تاس کباب یکی از انواع غذاهای اصیل و سنتی ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با روش های متنوعی طبخ می شود. این غذا را می توانید …

طرز تهیه آش دوغ خانگی اصیل و خوشمزه شمالی بدون گوشت

طرز تهیه آش دوغ خانگی اصیل و خوشمزه شمالی بدون گوشت

طرز تهیه آش دوغ آش دوغ یکی از انواع آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با روش های بسیار متنوعی پخته می شود. آش دوغ معمولا …

طرز تهیه حریره بادام

طرز تهیه حریره بادام نی نی سایت برای نوزاد چهار ماهه , حریره بادام برای سرماخوردگی بدون شیر , حریره بادام برای زن باردار با نشاسته برنج

حریره بادام یکی از انواع غذاهای کمکی بسیار مقوی است که برای کودکان و سالمندان بسیار مفید است، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با وبسایت چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه شیر برنج زعفرانی خوشمزه برای ۴ نفر به روش شمالی

مواد لازم حریره بادام
بادام۶ عدد
آرد برنج۲ قاشق سوپخوری
شیر۱ استکان (۶۰ میلی لیتر)
شکر۱ قاشق چایخوری
آب½ استکان (۳۰ میلی لیتر)

دستور پخت حریره بادام

مرحله اول

ابتدا بادام ها را در آب جوش می ریزیم و به مدت ۵ دقیقه کنار می گذاریم، پس از گذشت ۵ دقیقه بادام ها را داخل آب سرد می ریزیم و چند دقیقه صبر می کنیم. حالا پوست بادام ها را به راحتی با دست جدا می کنیم و در مخلوط کن می ریزیم.

مرحله دوم

در ادامه نصف استکان آب و ۱ قاشق چایخوری شکر به بادام ها اضافه می کنیم و چند پالس می زنیم تا مواد کاملا یکدست شوند. حالا بادام پوره شده را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله سوم

حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بادام پوره شده را روی حرارت ملایم هم می زنیم تا بپزد. در ادامه آرد برنج را داخل شیر سرد حل می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا گلوله های درون شیر به طور کامل از بین برود سپس به قابلمه اضافه می کنیم.

همچنین ببینید : طرز تهیه فرنی برای نوزاد با آرد برنج و شیر به روش اصیل اصفهان

مرحله چهارم

حالا مواد را هم می زنیم تا به غلظت برسد، زمانی که غلظت حریره بادام شبیه به ماست شد آنرا از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه حریره بادام را داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به وسیله مغز بادام یا هر مواد دیگری به سلیقه خود تزیین کرده و سرو می کنیم.

مرحله پنجم

نکته مهم در مورد نگهداری حریره بادام این است که می توانید تا دو روز آنرا در ظرف درب دار در یخچال نگهداری کنید. برای نگهداری در یخچال حتما اجازه دهید حریره بادام هم ددمای محیط آشپزخانه شود، سپس انرا در یخچال قرار دهید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 22 خرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/shadzi_cooking_experience
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.