طرز تهیه کیک مکرون خوشمزه و مخصوص با طعم نارگیلی

طرز تهیه کیک مکرون خوشمزه و مخصوص با طعم نارگیلی

طرز تهیه کیک مکرون کیک مکرون یک کیک خاص با پودر نارگیل است. این کیک در دو مرحله طبخ می شود. در مرحله اول کیک پایه است که در فر پخته می …

طرز تهیه شیرینی برنجی با روغن مایع

طرز تهیه شیرینی برنجی با روغن مایع , دستور پخت شیرینی برنجی با روغن مایع

شیرینی برنجی با روغن مایع یکی از انواع رسپی های این شیرینی خوشمزه است که برای کسانی که در منزل محدودیت دارند مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی برنجی با روغن مایع در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی برنجی با روغن مایع
آرد برنج۴۰۰ گرم
پودر شکر۲۰۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد
روغن مایع۱۲۰ گرم
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
وانیل½ قاشق چایخوری
پودر هل½ قاشق چایخوری
گلاب۲ قاشق غذاخوری
خرفهبه مقدار دلخواه

طرز تهیه شیرینی برنجی با روغن مایع

مرحله اول

برای تهیه شیرینی برنجی با روغن مایع در ابتدای کار آرد برنج و پودر شکر را درون الک می ریزیم، سپس داخل یک کاسه جادار الک می کنیم. در ادامه بکینگ پودر را به همراه وانیل و پودر هل به کاسه اضافه کرده و مواد را مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله وسط مواد را باز می کنیم و روغن مایع را اضافه می کنیم. در ادامه مواد را با دست به خوبی ورز می دهیم تا روغن مایع به طور کامل جذب آرد شود، سپس یکی از تخم مرغ ها را اضافه کرده و به خورد مواد می دهیم.

مرحله سوم

پس از اینکه تخم مرغ کاملا به خورد مواد رفت، تخم مرغ بعدی را اضافه کرده و به خوبی با مواد ترکیب می کنیم. در ادامه گلاب را کم کم اضافه کرده و خمیر را به خوبی ورز می دهیم تا کاملا منسجم و لطیف شده و به دست نجسبد.

مرحله چهارم

در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود. در همین حین سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس به اندازه یک گردو از خمیر بر می داریم و با دست گرد می کنیم.

مرحله پنجم

حالا خمیر گرد شده را درون سینی فر قرار می دهیم و با مهر دلخواه روی آن نقش می اندازیم. در صورتی که مهر در دسترس نداشته باشیم باید خمیر را با دست کمی تخت کنیم و با چنگال یا چاقو طرح دلخواه خود را روی آن بیندازیم.

مرحله ششم

تمام خمیر را به همین صورت شکل داده و درون سینی فر می چینیم. در صورت تمایل مقداری خرفه هم برای تزیین روی خمیرها می پاشیم، سپس سینی را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا شیرینی ها بپزند.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 20 اسفند 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.