طرز تهیه پاستا با سس پنیر خوشمزه به روش فست فودی

طرز تهیه پاستا با سس پنیر خوشمزه به روش فست فودی

طرز تهیه پاستا با سس پنیر پاستا با سس پنیر یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه حلوای یونانی خوشمزه و ساده به روش سنتی

طرز تهیه حلوای یونانی خوشمزه و ساده به روش سنتی

طرز تهیه حلوای یونانی حلوای یونانی یکی از انواع حلواهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه خورش مرغ و سیب زمینی خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه خورش مرغ و سیب زمینی خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه خورش مرغ و سیب زمینی مرغ یکی از مواد غذایی است که طرفداران زیادی دارد. از لحاط اقتصادی نیز نسبت به انواع گوشت های دیگر به صرفه تر است. از …

طرز تهیه مرغ در فر

طرز تهیه مرغ تکه ای در فر طرز تهیه مرغ در ظرف پیرکس در فر طرز تهیه مرغ در فر بدون فویل طرز تهیه مرغ در توستر طرز تهیه مرغ در فر با فویل طرز تهیه مرغ در فر با سبزیجات

مرغ فری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی بین المللی است که با طعم های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ در فر در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ران یا سینه مرغ۴ تکه
پیاز۳ عدد
گوجه فرنگی۴ عدد
هویج۲ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه مرغ در فر

مرحله اول

برای تهیه مرغ در فر ابتدا مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس زعفران دم کرده را اضافه کرده و مواد را با هم ترکیب می کنیم. در صورت تمایل می توانیم ۱ قاشق روغن نیز به مواد اضافه کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله ترکیب مواد را روی تکه های گوشت مرغ می مالیم و آنها را کنار می گذاریم تا ادویه ها را جذب کنند. در همین حین فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود.

مرحله سوم

حالا پیازها را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و در کف یک ظرف مناسب فر قرار می دهیم. در ادامه گوجه فرنگی ها را از وسط نصف می کنیم و روی پیازها می چینیم، سپس هویج ها را به صورت حلقه ای خرد می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله هویج ها را نیز درون ظرف می چینیم، سپس تکه های گوشت مرغ را روی سبزیجات قرار داده و ظرف را درون فر قرار می دهیم. توجه داشته باشید که بهتر است حجم ظرف مناسب با مقدار مواد باشد و خیلی بزرگ نباشد.

مرحله پنجم

برای پخت گوشت مرغ حدود یک ساعت و نیم تا دو ساعت زمان نیاز است. پس از گذشت یک ساعت رب گوجه فرنگی را با نصف فنجان آب رقیق کرده و روی تکه های گوشت مرغ می ریزیم و مجددا درب فر را می بندیم.

مرحله ششم

در نهایت پس از اینکه گوشت مرغ به طور کامل پخت، چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی آن خوشرنگ شود. در آخر تکه های گوشت مرغ را به همراه سبزیجات درون ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 6 اسفند 1400
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.