طرز تهیه بیسکویت مونت کارلو خوشمزه و مخصوص با طعم نارگیلی

طرز تهیه بیسکویت مونت کارلو خوشمزه و مخصوص با طعم نارگیلی

طرز تهیه بیسکویت مونت کارلو بیسکویت مونت کارلو، تقریبا یک شیرینی نارگیلی است که به صورت فیلینگ شده و دوتایی یا به تنهایی و با تزیین مارمالاد و یا پودر پسته و …

طرز تهیه شیرینی وینی شکلاتی

طرز تهیه شیرینی وینی شکلاتی , دستور پخت شیرینی وینی شکلاتی

شیرینی وینی شکلاتی یکی از انواع شیرینی های فرانسوی است که معمولا برای پذیرایی استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی وینی شکلاتی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی وینی شکلاتی
آرد۱ لیوان
سفیده تخم مرغ۱ عدد
کره۱۲۰ گرم
پودر قند½ لیوان
نمک۱ پنس
وانیلنوک قاشق چایخوری
پودر کاکائو۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی وینی شکلاتی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی وینی شکلاتی خوشمزه ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج می کنیم، سپس در فضای آشپزخانه قرار می دهیم و اجازه می دهیم کره با دمای محیط هماهنگ شده و کاملا نرم شود.

مرحله دوم

حالا پس از گذشت این زمان کره را درون یک کاسه مناسب اضافه می کنیم، سپس پودر قند را درون الک می ریزیم و روی کره الک می کنیم. در ادامه وانیل را به کره اضافه می کنیم و با دور تند همزن برقی به مدت ۲ دقیقه هم می زنیم.

مرحله سوم

در این مرحله سفیده تخم مرغ را از زرده تخم مرغ جدا می کنیم، سپس سفیده تخم مرغ را به همراه نمک به مخلوط کره اضافه می کنیم و مجددا با دور تند همزن برقی به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم تا مواد یکدست شوند.

مرحله چهارم

حالا آرد و پودر کاکائو را درون الک می ریزیم، سپس ۳ مرتبه الک می کنیم. در ادامه مخلوط آرد را طی ۲ مرحله به مخلوط کره اضافه می کنیم و با قاشق فولد می کنیم. در ادامه فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه مایه شیرینی را درون قیف با سر ماسوره رز می ریزیم. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس شیرینی را به فرم دلخواه روی سینی فر پایپ می کنیم.

مرحله ششم

حالا اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۵ دقیقه در دمای محیط استراحت کنند، سپس سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم شیرینی های شکلاتی به مدت ۱۵ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا بپزند.

مرحله هفتم

در نهایت پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج می کنیم، سپس بدون دست زدن به شیرینی ها اجازه می دهیم خنک شوند. در آخر شیرینی ها را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و با چای زعفرانی سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 14 بهمن 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.