طرز تهیه نان استروسل خوشمزه و مخصوص به روش آلمانی

طرز تهیه نان استروسل خوشمزه و مخصوص به روش آلمانی

طرز تهیه نان استروسل آلمانی نان پنبه ایی استروسل با تلفظ آلمانی اشتروسل یک نان عالی با بافت پنبه ای است. این نان همان طور که از بافتش پیدا است نرم است. …

طرز تهیه شیرینی لینزر کوکی مارمالادی خوشمزه به روش آلمانی

طرز تهیه شیرینی لینزر کوکی مارمالادی خوشمزه به روش آلمانی

طرز تهیه شیرینی لینزر کوکی این شیرینی جزو شیرینی های پذیرایی و برای عید نوروز توصیه می شود. این شیرینی علاوه بر خوشمزگی، بسیار لطیف است و به راحتی در خانه تهیه …

طرز تهیه کیک چهار فصل خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه کیک چهار فصل خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه کیک چهار فصل کیک چهار فصل یکی از انواع کیک های چند رنگ بین المللی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه شیرینی مادلن شکلاتی

شیرینی مادلن شکلاتی , طرز تهیه شیرینی مادلن شکلاتی دستور پخت شیرینی مادلن شکلاتی

شیرینی مادلن شکلاتی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه کشور فرانسه است که معمولا برای پذیرایی استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی مادلن شکلاتی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی مادلن شکلاتی
تخم مرغ۵ عدد
شکر۱۲۵ گرم
آرد۸۵ گرم
پودر کاکائو۲۵ گرم
شیر خشک۲۵ گرم
نمکنوک قاشق مرباخوری

طرز تهیه شیرینی مادلن شکلاتی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی مادلن شکلاتی خوشمزه ابتدا درون یک کاسه مناسب تخم مرغ را به همراه نمک و شکر می ریزیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۷ دقیقه هم می زنیم تا بافت مواد سفید و حجیم شود.

مرحله دوم

حالا یک کاسه جداگانه انتخاب می کنیم، سپس آرد را به همراه شیر خشک و پودر کاکائو درون آن می ریزیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا بافت شان یکدست شود. در ادامه مخلوط مواد خشک را درون الک می ریزیم و ۲ مرتبه الک می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله مخلوط مواد خشک را مجددا درون الک می ریزیم و این بار روی مخلوط تخم مرغ الک می کنیم. در همین حین با کمک لیسک مایه شیرینی را به صورت دورانی و چرخشی به یک سمت مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

حالا فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود. در ادامه قالب سیلیکونی شیرینی مادلن را با مقداری کره به طور کامل چرب می کنیم، سپس مایه شیرینی را درون قالب می ریزیم.

مرحله پنجم

در نهایت قالب را درون فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم شیرینی به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر بماند تا بپزد. در آخر زمانی که شیرینی پخت آن را از فر خارج می کنیم و با چای زعفرانی سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 4 دی 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.