طرز تهیه نان عسل خوشمزه و ساده با بافت پنبه ای
طرز تهیه نوقا گز خوشمزه و مخصوص به روش اصیل تبریزی
طرز تهیه نوقا نوقا به نوعی گز گفته می شود که از ترکیب گلوکز با سفیده تخم مرغ – شکر یا عسل با آجیل تهیه می شود. کلمه نوقا به معنی درخشش …
طرز تهیه کیک کاکائویی فندقی خوشمزه به روش خانگی
طرز تهیه کیک کاکائویی فندقی کیک کاکائویی فندقی یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای خوشمزه و ترد به روش قنادی
طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای شیرینی پنجره ای که با نام نان پنجره ای شناخته می شود یکی از انواع شیرینی های سنتی و پرطرفدار ایرانی است. این شیرینی خوشمزه معمولا …
طرز تهیه نان عسل
نان عسل یکی از انواع نان های خوشمزه بین المللی است که با رسپی های بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان عسل در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم نان عسل | |
شیر ولرم | ۱ و ¼ پیمانه |
خمیر مایه فوری | ۱ قاشق غذاخوری |
کره | ۳ قاشق غذاخوری |
عسل | ¼ پیمانه و ۱ قاشق غذاخوری |
آرد گندم کامل | ۳ و نیم پیمانه |
جو دو سر پرک | ½ پیمانه |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
مواد لازم رومال | |
شیر | ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری |
جو پرک | به مقدار کافی |
طرز تهیه نان عسل
مرحله اول
برای تهیه نان عسل خوشمزه ابتدای کار شیر ولرم را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس خمیر مایه را به همراه ۱ قاشق غذاخوری عسل به شیر اضافه می کنیم و ترجیحا با قاشق چوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب شود.
مرحله دوم
حالا روی مخلوط خمیر مایه را می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه استراحت کند تا خمیر مایه عمل بیاید. در همین حین کره را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری بنماری می کنیم تا ذوب شود.
مرحله سوم
در این مرحله کره را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس اجازه می دهیم کاملا خنک شود. در ادامه باقی مانده عسل را به کره اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد ترکیب شود. در ادامه مخلوط خمیر مایه را به مخلوط کره اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا آرد گندم را به همراه جو دو سر پرک و نمک به مخلوط کره اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شود. در ادامه خمیر را با دست خوب ورز می دهیم تا خمیری نرم و یکدست درون کاسه جمع شود.
مرحله پنجم
در این مرحله روی کاسه را با سلفون می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱۰ دقیقه در دمای محیط استراحت کند. در ادامه پس از گذشت این زمان روی سطح کار را آرد پاشی می کنیم و خمیر را روی سطح کار منتقل می کنیم.
مرحله ششم
حالا خمیر را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با دست خوب ورز می دهیم تا خمیری نرم و لطیف که به دست نمی چسبد حاصل شود. در ادامه درون ظرف را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم، سپس خمیر را چونه می کنیم و درون کاسه قرار می دهیم.
مرحله هفتم
در این مرحله روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و اجازه می دهیم در دمای محیط به مدت ۲ ساعت استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود. در ادامه پس از گذشت این زمان قالب لوف را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم.
مرحله هشتم
حالا خمیر را درون قالب قرار می دهیم و روی آن را صاف می کنیم، سپس مجددا روی آن را با سلفون می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت استراحت کند. در ادامه پس از گذشت ۳۰ دقیقه فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم.
مرحله نهم
در این مرحله اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه پس از گذشت ۳۰ دقیقه روی خمیر را با شیر رومال می کنیم و مقداری جو پرک روی آن می ریزیم. در ادامه قالب را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس یک کاسه آب درون فر می گذاریم.
مرحله دهم
حالا اجازه می دهیم نان به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزد. در ادامه پس از گذشت این زمان گریل را روشن می کنیم و اجازه می دهیم نان به مدت ۵ دقیقه گریل شده تا روی آن طلایی و خوشرنگ شود. در ادامه پس از گذشت این زمان قالب را از فر خارج می کنیم.
مرحله یازدهم
در نهایت نان عسلی را از قالب خارج می کنیم و اجازه می دهیم نان کاملا خنک شود، سپس به اندازه دلخواه برش می زنیم. در آخر برای نگهداری این نان خوشمزه سلفون را اطراف آن می پیچیم، سپس درون زیپ کیپ نگهداری می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- deserkade_t.a