مطالب پر بازدید امروز
شلوار بوت کات دخترونه

شلوار بوت کات دخترونه؛ با این مدل ها تو مهمونی ها ستاره مجالس شوید!

شلوار بوت کات دخترونه شلوار بوت کات دخترونه این روزها حسابی روی بورسه و بین دختران و بانوان ایرانی طرفدارای زیادی داره. این شلوار زنانه به خاطر طراحی خاصش که از زانو …

استایل لباس نیمه رسمی زنانه

استایل لباس نیمه رسمی زنانه برای مراسمات مختلف؛ طرح های ساده و مجلسی با هم

استایل لباس نیمه رسمی زنانه انتخاب استایل لباس نیمه رسمی زنانه یکی از مهم‌ترین تصمیم‌هاست، مخصوصاً وقتی می‌خواهید توی یه مهمونی یا جلسه کاری شرکت کنید. چیزی که می‌تونه توی این موقعیت‌ها …

مدل لباس خواب کره ای زنانه

مدل لباس خواب کره ای زنانه شیک و جذاب؛ با این مدل ها تو خونه مثل مانکن ها بگردید!

مدل لباس خواب کره ای زنانه مدل لباس خواب کره‌ای زنانه این روزها بین دختران و بانوان ایرانی محبوبیت خاصی پیدا کرده. بیشتر این مدل‌ها شامل بلوز شلوار نخی هستند که هم …

طرز تهیه اسنک مرغ خوشمزه و مخصوص با قارچ و پنیر پیتزا

طرز تهیه اسنک مرغ

طرز تهیه اسنک مرغ با ماهیتابه بدون ساندویچ ساز در توستر تصویری با سس مخصوص و کالباس و قارچ با اسنک ساز با نان لواش سیب زمینی پنیری

اسنک مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پر طرفدار بین المللی است که با مواد متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه پیراشکی مرغ خوشمزه و مخصوص خانگی با خمیر جادویی

مواد لازم برای ۴ نفر
فیله مرغ۴ عدد
قارچ۴۰۰ گرم
پیاز۱ عدد درشت
فلفل دلمه ای۱ عدد
نان تست۱۲ عدد
پنیر پیتزا۲۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت اسنک مرغ

مرحله اول

ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا سبک شود، سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا پیاز و ادویه های ترکیب شوند.

مرحله دوم

در این مرحله فیله های مرغ را به صورت نگینی خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. حالا فیله ها را در حدی که تغییر رنگ دهند تفت می دهیم. در ادامه قارچ و فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

تفت دادن مواد را ادامه می دهیم تا قارچ ها آب بیندازند و آب اضافی شان به طور کامل تبخیر شود. در اخر مقداری نمک و ادویه به مواد اضافه می کنیم و تابه را کنار می گذاریم. حالا خشکی های اطراف نان های تست را با یک کارد تیز برش می زنیم.

مرحله چهارم

روی هر نان تست مقداری از مایه مرغ می ریزیم، سپس مقداری پنیر روی مایه مرغ می ریزیم و در آخر یک نان تست دیگر روی مایه مرغ و پنیر پیتزا قرار می دهیم و با کف دست کمی فشار می دهیم تا نان ها به هم بچسبند.

مرحله پنجم

یکی از نکاتی مهمی که هنگام درست کردن اسنک باید توجه داشته باشیم این است که حتما مواد را در مرکز نان تست بریزیم و حداقل از کناره های نان تست یک سانتی متر فاصله داشته باشد تا زمان پخت بیرون نریزد.

مرحله ششم

حالا نان تست کامل را داخل ساندویچ ساز قرار می دهیم و درب ساندویچ ساز را می بندیم تا اسنک ها اماده شود. در اخر اسنک های اماده شد را از وسط از هم جدا می کنیم و در ظرف مورد نظرمان می چینیم و با سس کچاپ خانگی سرو می کنیم.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 4.2 / 5. تعداد امتیاز: 19

ممنون که اولین امتیاز را دادید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در یکشنبه 18 خرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/motahareh_78m
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.