طرز تهیه نان اهری خوشمزه و مخصوص به روش سنتی آذربایجان

طرز تهیه نان اهری خوشمزه و مخصوص به روش سنتی آذربایجان

طرز تهیه نان اهری نان اهری یکی از انواع نان های خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرستان اهر می باشد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در …

طرز تهیه کوکی نعنایی خوشمزه و مخصوص برای پذیرایی

طرز تهیه کوکی نعنایی خوشمزه و مخصوص برای پذیرایی

طرز تهیه کوکی نعنایی کوکی نعنایی نوعی شیرینی خشک و خوش طعم است که از اسانس نعناع و برگ نعنای تازه استفاده شده است. نعناع یک سبزی معطر است که برای تقویت …

طرز تهیه کیک توت سفید خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه کیک توت سفید خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه کیک توت سفید حتما شما نیز آن درخت های توت در مسیر پیاده رو که برایمان وسوسه انگیز بودند، را به خاطر دارید. در گرمای سوزان تابستان، خوردن توت های …

طرز تهیه کیک سیب و دارچین

طرز تهیه کیک سیب رنده شده و دارچین بدون فر کیک سیب و دارچین فرانسوی کیک سیب و دارچین و کاکائو طرز تهیه کیک سیب و دارچین با پودر کیک آماده طرز تهیه کیک سیب و دارچین و گردو فیلم طرز تهیه کیک سیب و دارچین کیک سیب و دارچین رزا منتظمی طرز تهیه کیک سیب و دارچین با ماست

کیک سیب و دارچین یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که معمولا برای عصرانه پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک سیب و دارچین در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک سیب و دارچین
تخم مرغ۶ عدد
آرد۲ لیوان
گلاب½ لیوان
روغن⅓ لیوان
سیب۱ عدد
شکر۱ لیوان
دارچین قاشق غذاخوری
وانیل½ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک سیب و دارچین

مرحله اول

برای تهیه کیک سیب و دارچین مجلسی ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانیتگراد روشن کرده و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود. در ادامه قالب مورد نظرمان را با روغن جداکننده کیک یا کاغذ روغنی به طور کامل پوشش می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله آرد و دارچین را با هم ترکیب کرده، سپس درون الک می ریزیم و سه مرتبه الک می کنیم. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل داخل یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم و با دور تند همزن مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

ترکیب تخم مرغ را باید حدود ۱۰ دقیقه مخلوط کنیم تا بافت آن پوک و رنگش تقریبا سفید شود. پس از اینکه بافت مواد پوک شد، گلاب را به کاسه اضافه کرده و در حدی که با دیگر مواد یکدست شود، مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله روغن را اضافه کرده و آنرا نیز در حد ترکیب شدن، مخلوط می کنیم. در ادامه ترکیب آرد و دارچین را در سه مرحله به مواد درون کاسه اضافه کرده و با لیسک از یک سمت مخلوط می کنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود.

مرحله پنجم

حالا نصف مایه کیک را درون قالب می ریزیم، سپس سیب را پوست گرفته و رنده می کنیم. در ادامه سیب رنده شده را با کمی دارچین و شکر مخلوط کرده و روی مایه کیک می ریزیم، سپس باقیمانده مایه کیک را به قالب اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله قالب را به مدت ۴۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا کیک به طور کامل بپزد. در نهایت پس از اینکه کیک پخت، آنرا از فر خارج کرده و اجازه می دهیم به طور کامل خنک شود، سپس در ظرف مورد نظرمان قرار داده و به صورت دلخواه برش می زنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 19 دی 1400
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.