طرز تهیه کروسان خوشمزه با مغز شکلاتی به روش فرانسوی

طرز تهیه کروسان خوشمزه با مغز شکلاتی به روش فرانسوی

طرز تهیه کروسان کروسان یا کروسانت یکی از نان های مخصوص و پر طرفدار فرانسوی است که با مغزهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این اموزش شیرینی پزی در ادامه با …

طرز تهیه کیک زبرا دو رنگ امتحان شده مخصوص و خوشمزه

طرز تهیه کیک زبرا دو رنگ امتحان شده مخصوص و خوشمزه

طرز تهیه کیک زبرا کیک زبرا یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه در سراسر جهان است که به دلیل اینکه در طرح های دو یا سه رنگ تهیه می شود …

طرز تهیه گز آردی خانگی و خوشمزه اصفهانی به روش بازاری

طرز تهیه گز آردی خانگی و خوشمزه اصفهانی به روش بازاری

طرز تهیه گز آردی گز آردی یکی از شیرینی های سنتی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که بیشتر در شهرهای اصفهان و یزد تولید می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی …

طرز تهیه کیک سیب و دارچین

طرز تهیه کیک سیب رنده شده و دارچین بدون فر کیک سیب و دارچین فرانسوی کیک سیب و دارچین و کاکائو طرز تهیه کیک سیب و دارچین با پودر کیک آماده طرز تهیه کیک سیب و دارچین و گردو فیلم طرز تهیه کیک سیب و دارچین کیک سیب و دارچین رزا منتظمی طرز تهیه کیک سیب و دارچین با ماست

کیک سیب و دارچین یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که معمولا برای عصرانه پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک سیب و دارچین در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک سیب و دارچین
تخم مرغ۶ عدد
آرد۲ لیوان
گلاب½ لیوان
روغن⅓ لیوان
سیب۱ عدد
شکر۱ لیوان
دارچین قاشق غذاخوری
وانیل½ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک سیب و دارچین

مرحله اول

برای تهیه کیک سیب و دارچین مجلسی ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانیتگراد روشن کرده و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود. در ادامه قالب مورد نظرمان را با روغن جداکننده کیک یا کاغذ روغنی به طور کامل پوشش می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله آرد و دارچین را با هم ترکیب کرده، سپس درون الک می ریزیم و سه مرتبه الک می کنیم. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل داخل یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم و با دور تند همزن مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

ترکیب تخم مرغ را باید حدود ۱۰ دقیقه مخلوط کنیم تا بافت آن پوک و رنگش تقریبا سفید شود. پس از اینکه بافت مواد پوک شد، گلاب را به کاسه اضافه کرده و در حدی که با دیگر مواد یکدست شود، مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله روغن را اضافه کرده و آنرا نیز در حد ترکیب شدن، مخلوط می کنیم. در ادامه ترکیب آرد و دارچین را در سه مرحله به مواد درون کاسه اضافه کرده و با لیسک از یک سمت مخلوط می کنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود.

مرحله پنجم

حالا نصف مایه کیک را درون قالب می ریزیم، سپس سیب را پوست گرفته و رنده می کنیم. در ادامه سیب رنده شده را با کمی دارچین و شکر مخلوط کرده و روی مایه کیک می ریزیم، سپس باقیمانده مایه کیک را به قالب اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله قالب را به مدت ۴۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا کیک به طور کامل بپزد. در نهایت پس از اینکه کیک پخت، آنرا از فر خارج کرده و اجازه می دهیم به طور کامل خنک شود، سپس در ظرف مورد نظرمان قرار داده و به صورت دلخواه برش می زنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 19 دی 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.