طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی مغز دار خوشمزه با گردو و موز

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی مغز دار خوشمزه با گردو و موز

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی کاپ کیک شکلاتی یکی از انواع کیک های خوشمزه و تک نفره است که معمولا به عنوان میان وعده یا عصرانه سرو می شود، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه دونات خانگی ساده و خوشمزه پفکی به روش بازاری

طرز تهیه دونات خانگی ساده و خوشمزه پفکی به روش بازاری

طرز تهیه دونات دونات یکی از معروف ترین انواع پیراشکی است که به عنوان یک میان وعده بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود. در مورد تاریخچه به وجود آمدن دونات …

طرز تهیه شیرینی مربایی مشهدی خانگی خوشمزه به روش آلمانی

طرز تهیه شیرینی مربایی مشهدی خانگی خوشمزه به روش آلمانی

طرز تهیه شیرینی مربایی شیرینی مربایی یکی از شیرینی های محبوب ایرانی است که مانند شیرینی نخودچی در عید نوروز برای پذیرایی استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در …

طرز تهیه کیک سیب و چای

کیک سیب و چای , طرز تهیه کیک سیب و چای , دستور پخت کیک سیب و چای

کیک سیب و چای یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که معمولا برای عصرانه پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک سیب و چای در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک سیب و چای
تخم مرغ۴ عدد
شکر۱ لیوان
روغن مایع۱ لیوان
چای دم کشیده۱ لیوان
آرد۲٫۵ لیوان
وانیل شکری۱ پاکت
بکینگ پودر۲٫۵ قاشق چایخوری
پودر کاکائو۲ قاشق غذاخوری سر پر
سیب۳ عدد متوسط
دارچین۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه کیک سیب و چای

مرحله اول

برای تهیه کیک سیب و چای خوشمزه ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود و زمان آماده شدن مایه کیک معطل نشویم. در ادامه قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی می پوشانیم.

مرحله دوم

در این مرحله تخم مرغ و شکر را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با دور تند همزن مخلوط می کنیم تا بافت مواد حجیم و رنگشان سفید شود. در ادامه روغن مایع را به همراه چای دم کشیده خنک به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا مواد را ۳۰ ثانیه دیگر مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه آرد را به همراه وانیل، بکینگ پودر، پودر دارچین و پودر کاکائو با هم ترکیب می کنیم تا مواد کاملا یکدست شوند، سپس یک تا دو مرتبه الک می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مواد را مجددا درون الک می ریزیم و روی مواد درون کاسه الک می کنیم. در حین الک کردن مواد، با لیسک از یک سمت مواد را مخلوط می کنیم تا مایه کیک یکدست شود و هیچ گلوله ای داخل آن باقی نماند.

مرحله پنجم

حالا سیب ها را پوست می گیریم و به صورت حبه ای ریز خرد می کنیم، سپس به مایه کیک اضافه می کنیم و با لیسک به آرامی مواد را مخلوط می کنیم تا تکه های سیب به صورت یکدست در تمام نقاط مایه کیک پخش شوند.

مرحله ششم

در این مرحله مایه کیک را درون قالب می ریزیم، سپس در صورت تمایل مقداری مغزیجات خرد شده به همراه شکلات روی مایه کیک می ریزیم. البته این کار اختیاری می باشد و می توانیم کیک را به صورت ساده نیز درست کنیم.

مرحله هفتم

حالا قالب را به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه درون طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک بپزد. پس از گذشت ۳۵ دقیقه کیک را با خلال چوبی تست می کنیم و در صورتی که پخته بود از فر خارج می کنیم. در نهایت کیک را پس از خنک شدن از قالب خارج می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 5 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.