طرز تهیه نان کاسه ای سوپ خوشمزه به روش حرفه ای
طرز تهیه شیرینی فسایی خوشمزه و مجلسی به روش خانگی
طرز تهیه شیرینی فسایی شیرینی فسایی، یکی از شیرینی هایی است که برای شب عید مورد استفاده قرار می گیرد. این شیرینی را می توان با ساده ترین مواد تهیه نمود. این …
طرز تهیه نان کاسه ای سوپ
نان کاسه ای سوپ یکی از انواع نان های حجیم بین المللی است که به عنوان کاسه برای سوپ استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان کاسه ای سوپ در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم نان کاسه ای سوپ | |
آب گرم | ½ لیوان |
شکر | ۱ قاشق مرباخوری |
خمیر مایه فوری | ۱ قاشق مرباخوری |
روغن مایع | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد فانتزی | ۲ پیمانه |
کنجد یا سیاه دانه | به مقدار کافی |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه نان کاسه ای سوپ
مرحله اول
برای تهیه نان کاسه ای خوشمزه ابتدا درون یک ظرف مناسب آب ولرم را می ریزیم، سپس خمیر مایه را به همراه شکر درون کاسه می ریزیم و مخلوط می کنیم. در ادامه آرد را با نمک مخلوط می کنیم، سپس به مخلوط خمیر مایه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا روغن مایع را به مخلوط خمیر مایه اضافه می کنیم، سپس با دست ورز می دهیم تا خمیر جمع شود. در ادامه روی سطح کار را مقداری آرد می پاشیم، سپس خمیر را روی سطح کار قرار می دهیم و با دست ورز می دهیم تا خمیر دیگر به دست نچسبد.
مرحله سوم
در این مرحله درون کاسه را با مقداری روغن چرب می کنیم، سپس خمیر را درون آن قرار می دهیم. در ادامه روی کاسه را با پارچه می پوشانیم و در فضای آشپزخانه قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت در دمای محیط استراحت کند.
مرحله چهارم
حالا پس از گذشت ۱ ساعت خمیر را روی سطح کار منتقل می کنیم، سپس مجددا با دست ورز می دهیم تا پف و حجم آن گرفته شود. در ادامه روی سینی فر کاغذ روغنی قرار می دهیم، خمیر را به ۲ قسمت تقسیم می کنیم و چونه می گیریم.
مرحله پنجم
در این مرحله چونه ها را درون سینی با فاصله از هم می چینیم و روی آن را با پارچه می پوشانیم، سپس مجددا به مدت ۱۵ دقیقه اجازه می دهیم استراحت کند. در همین حین فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم و اجازه می دهیم فر گرم شود.
مرحله ششم
حالا یک کاسه آب درون فر قرار می دهیم تا همزمان با گرم شدن فر، رطوبت مناسبی نیز برای پخت نان ها ایجاد شود و نان ها خشک نشوند. در ادامه روی خمیر ها را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم و با چاقو برش می زنیم، سپس مقداری کنجد یا سیاه دانه می پاشیم.
مرحله هفتم
در این مرحله سینی را درون فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم نان به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فر بماند تا بپزد. پس از گذشت این زمان حرارت پایین را خاموش می کنیم، سپس گریل را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه روشن می کنیم تا روی نان ها طلایی و خوشرنگ شود.
مرحله هشتم
در نهایت نان ها را از فر خارج می کنیم، سپس اجازه می دهیم کاملا خنک شود. در ادامه روی نان را برش می زنیم، سپس درون نان را خالی می کنیم و مابقی خمیر را به بدنه نان فشار می دهیم. در آخر این نان را به عنوان کاسه می توانید استفاده کنید. نوش جان.
- منبع :
- shohre.khanzadi