طرز تهیه آش دندونی بچه خوشمزه و مجلسی به روش تهرانی

طرز تهیه آش دندونی بچه خوشمزه و مجلسی به روش تهرانی

طرز تهیه آش دندونی آش دندونی یکی از آش های مناسبتی ایرانی است که برای جشن دندان درآوردن کودکان پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چیشی همراه …

طرز تهیه ذرت مکزیکی بیرونی خوشمزه با قارچ و کالباس در خانه

طرز تهیه ذرت مکزیکی بیرونی خوشمزه با قارچ و کالباس در خانه

طرز تهیه ذرت مکزیکی ذرت مکزیکی نوعی میان وعده یا عصرانه بسیار محبوب در سراسر جهان است که همانطور که از نامش مشخص است اصالتش متعلق به کشور مکزیک می باشد ، …

طرز تهیه کیک مرغ و گردو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک مرغ و گردو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک مرغ کیک مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه در سراسر جهان می باشد که با دستورهای بسیارذ متنوعی تهیه می شود. این کیک خوشمزه به طور معمول با دو …

طرز تهیه کباب کوبیده با سنگدان مرغ

طرز تهیه کباب کوبیده با دل مرغ با سنگدان مرغ ارزان و به صرفه رستورانی خوشمزه

کباب کوبیده با سنگدان مرغ یکی از روش های پخت کباب کوبیده است که با قیمت بسیار مناسب تری تهیه می شود. کباب کوبیده یکی از کباب های بسیار خوشمزه و سنتی ایرانی است که امروزه به دلیل گران شدن قیمت گوشت می توانیم مواد جایگزینی برای تهیه آن استفاده کنیم تا این کباب خوشمزه را از منوی غذایی خود حذف نکنیم. نکته مهم در مورد تهیه این کباب با سنگدان مرغ این است که طعم آن دقیقا مانند کباب کوبیده رستورانی است. خیلی از غذافروشی هایی که کباب کوبیده را با قیمتی غیر قابل باور و بسیار ارزان ارائه می کنند از ترکیب گوشت و سنگدان مرغ برای تهیه این کباب استفاده می کنند، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر
سنگدان مرغ1 کیلوگرم
دمبه تازه300 گرم
پیاز2 عدد بزرگ
زعفران دم کرده (اختیای)2 قاشق غذاخوری غلیظ
بکینگ پودر1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
سماق قرمز و کرهبه مقدار کافی

دستور پخت کباب کوبیده با سنگدان

مرحله اول

برای تهیه کباب کوبیده خوشمزه با سنگدان مرغ ابتدا سنگدان ها را به خوبی می شوییم و کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه سنگدان ها را به همراه دنبه گوسفندی 3 تا 4 مرتبه چرخ می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را نیز می توانیم چرخ کنیم یا رنده کنیم، پس از اینکه پیاز را رنده کردیم، آب اضافی آنرا به طور کامل می گیریم، سپس آنرا وزن می کنیم و حدود 300 گرم پیاز آب گرفته به سنگدان های چرخ شده اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه به همراه زعفران دم کرده به مواد اضافه می کنیم و با دست مواد را به مدت 15 تا 20 دقیقه ورز می دهیم تا مایه کباب حالتی چسبناک و کاملا منسجم به خود بگیرد.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که یکی از دلایلی که باعث می شود کباب از سیخ بریزد، این است که مایه کباب را به مقدار کافی ورز نداده ایم. حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند.

مرحله پنجم

بهتر است مایه کباب کوبیده را از شب قبل درست کنیم تا به خوبی استراحت کند و به اصلاح کبابی ها بیات شود. اگر زمان کافی نداشته باشیم می توانیم پس از گذشت یک تا دو ساعت مایه کباب را از یخچال خارج کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله یک کاسه آب ولرم جلوی دستمان قرار می دهیم، سپس به اندازه یک نارنگی از مایه کباب بر می داریم و روی سیخ قرار می دهیم. حالا با انگشتان دست مایه کباب را روی سیخ پهن می کنیم و نقش می اندازیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه تمام مایه کباب را سیخ کردیم، روی آن یک نایلون نازک می اندازیم و در صورتی که زمان کافی داشته باشیم به مدت 30 دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار می دهیم. در همین زمان به سراغ اماده کردن منقل می رویم.

مرحله هشتم

منقل را به صورت یکدست روشن می کنیم و سیخ ها را به ترتیب روی منقل می چینیم. کمی باد می زنیم تا کباب ها به سیخ ها بچسبند، سپس سیخ ها را هر چند لحظه یک بار می چرخانیم تا کباب ها به صورت یکدست بپزند.

مرحله نهم

پس از اینکه کباب ها به خوبی اماده شدند، در صورت تمایل کره را ذوب می کنیم و روی کباب ها می مالیم. در پایان کباب های کوبیده را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج و گوجه کبابی سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 1 دی 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.