طرز تهیه شیرینی گردویی خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی گردویی خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی گردویی شیرینی گردویی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که در مراسم های خاص استفاده می شود. این شیرینی خوشمزه به دلیل اینکه ماده اصلی …

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده پف دار و حرفه ای به روش قنادی

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده پف دار و حرفه ای به روش قنادی

طرز تهیه کیک اسفنجی کیک اسفنجی یکی از محبوب ترین کیک ها در سراسر جهان است که بیشترین استفاده آن در صنایع شیرینی پزی می باشد. کیک اسفنجی در شیرینی پزی و …

طرز تهیه چیز کیک یخچالی ساده و خوشمزه با بیسکوییت و ژله

طرز تهیه چیز کیک یخچالی ساده و خوشمزه با بیسکوییت و ژله

طرز تهیه چیز کیک چیز کیک یکی از انواع کیک های خوشمزه کشور یونان است که به عنوان یک کیک بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود، برای مشاهده آموزش شیرینی …

طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی

شیرینی اسکار گردویی , طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی , دستور پخت شیرینی اسکار گردویی

شیرینی اسکار گردویی یکی از انواع شیرینی ها ساده و خوشمزه بین المللی است که معمولا برای مناسبت های خاص پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی اسکار
روغن صاف قنادی۲۵۰ کیلوگرم
کره۱۷۵ گرم
پودر قند۱۰۰ گرم
شکر ریز۱۲۵ گرم
زرده تخم مرغ۳ عدد
تخم مرغ۱ عدد
آرد سفید۱ کیلو و ۳۰۰ گرم
وانیلنوک قاشق چایخوری
گردوی نیم کوب½ لیوان

طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی اسکار گردویی خوشمزه ابتدا فر را با دمای ۱۵ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود. در ادامه سینی فر را کاغذ روغنی به طور کامل پوشش داده و کنار می گذاریم.

مرحله دوم

در این مرحله روغن صاف قنادی را به همراه کره، پودر قند و شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با دور متوسط همزن به خوبی مخلوط می کنیم تا بافت مواد یکدست شود، سپس با نوک انگشت مواد را کمی ورز می دهیم.

مرحله سوم

حالا تخم مرغ را به همراه زرده تخم مرغ و وانیل به کاسه اضافه کرده و مواد را کمی مخلوط می کنیم تا بافت شان به طور کامل یکدست شود. در ادامه مغز گردوی نیم کوب شده را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله به اندازه یک گردو از خمیر بر می داریم و آنرا به صورت گرد با دستانمان شکل می دهیم، سپس درون گردوی خرد شده می غلطانیم. در ادامه خمیر را درون سینی فر قرار داده و با دست کمی فشار می دهیم.

مرحله پنجم

توجه داشته باشید که می توانیم از مغزیجات دیگر نیز در تهیه این شیرینی خوشمزه استفاده کنیم. در ادامه تمام خمیر را به همین صورت شکل داده و پس از غلطاندن درون گردوی خرد شده درون سینی فر می چینیم.

مرحله ششم

در این مرحله سینی فر را در طبقه وسط فر قرار داده و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ بپزند. پس از اینکه اطراف شیرینی ها طلایی شد، آنها را از فر خارج کرده و پس از خنک شدن، در ظرف دلخواه می چینیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 18 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.