طرز تهیه نان انگشتی خوشمزه و ساده مناسب برای صبحانه

طرز تهیه نان انگشتی خوشمزه و ساده مناسب برای صبحانه

طرز تهیه نان انگشتی نان انگشتی یکی از انواع نان های تقریبا حجیم است که با استفاده از خمیر مایه بدون تخم مرغ تهیه می شود. این نان در فر تهیه می …

طرز تهیه نان روت یا روتی یک نان خوشمزه افغانی برای صبحانه

طرز تهیه نان روت یا روتی یک نان خوشمزه افغانی برای صبحانه

طرز تهیه نان روت نان، همیشه بر سر هر سفره ای بوده و فقیر و ثروتمند هم نمی شناخته و از مواد های اصلی و لازم برای ادامۀ زندگی ماست، شاید همین …

طرز تهیه شیرینی هویج موزاییکی خوشمزه به صورت خانگی

طرز تهیه شیرینی هویج موزاییکی خوشمزه به صورت خانگی

طرز تهیه شیرینی هویج موزاییکی شیرینی هویج موزاییکی یکی از انواع شیرینی های ساده و بسیار خوشمزه بین المللی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی هویج …

طرز تهیه قرابیه بستنی

طرز تهیه قرابیه بستنی , دستور تهیه قرابیه بستنی

این شیرینی جزو شیرینی های پذیرایی و برای عید نوروز توصیه می شود. این شیرینی یک شیرینی اصیل مربوط به شهر تبریز است. این شیرینی علاوه بر خوشمزگی، بسیار ترد و خوشمزه است که در سه رنگ تهیه می شود. برای همین هم به نام قرابیه بستنی معروف شده است. این شیرینی را می توان در خارج از یخچال و به مدت چند روز تا چند هفته در ظرف در دار قرار داد و نگه داری کرد. برای مشاهده آموزش طرز تهیه قرابیه بستنی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم قرابیه بستنی
کره۲۰۰ گرم
روغن مایع۸۵ گرم
تخم مرغ۱ عدد
پودر قند۱ لیوان
نشاسته ذرت۱ لیوان
بکینگ پودر۱ قاشق چای خوری
وانیل شکری۱ پاکت ۵ گرمی
شکلات چیپسی۱۰۰ گرم
آردسه و نیم تا ۴ لیوان
زعفران دم کرده۲ قاشق غذا خوری
پودر کاکائو یا شکلات ذوب شده۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه قرابیه بستنی

مرحله اول

برای تهیه قرابیه خوشمزه و مخصوص بستنی در ابتدای کار، کره را نیم ساعت قبل از یخچال خارج می کنیم تا نرم شود. سپس درون یک کاسه کره و پودر قند را می ریزیم و با همزن آن قدر می زنیم تا کاملا سفید رنگ و کشدار شود.

مرحله دوم

سپس روغن مایع و تخم مرغ و نشاسته را به آن اضافه کرده و مجدد هم می زنیم تا یکدست شود. آرد و وانیل و بکینگ پودر را الک کرد و به مواد اضافه می کنیم و ورز می دهیم. در آخر شکلات چیپسی را به آن اضافه کرده و کمی مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم می کنیم. یک قسمت را شکلات ذوب شده به روش بن ماری اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که می توان به جای شکلات از پودر کاکائو استفاده کرد اما باید یک نکته مهم را در نظر داشته باشید.

مرحله چهارم

نکته مهم این است که در صورتی که پودر کاکائو استفاده کنیم خمیر کمی خشک می شود که لازم است با کمی روغن یا شیر آن را به حالت قبل بر گرداند. به قسمت دوم زعفران اضافه می کنیم. به قسمت سوم هم چیزی اضافه نمی شود.

مرحله پنجم

کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن می کنیم. با استفاده از اسکوپ بستنی از مواد قرابیه برداشته و داخل سینی فر قرار می دهیم. شیرینی ها را با فاصله قرار می دهیم تا در زمان پخت بهم نچسبد. فر را از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم می کنیم.

مرحله ششم

سپس قرابیه ها را درون آن می گذاریم تا زیر طلایی شود ولی نباید روی آن تغییر رنگ پیدا کند. سپس سینی فر را از فر خارج کرده و صبر می کنیم از دما بیفتد. شیرینی ها را به آرامی از سینی جدا کرده و در ظرف مناسب قرار می دهیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 8 اردیبهشت 1400
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.