طرز تهیه رولت خامه ای خانگی خوشمزه و طرح دار در منزل

طرز تهیه رولت خامه ای خانگی خوشمزه و طرح دار در منزل

طرز تهیه رولت خامه ای رولت خامه ای یکی از انواع شیرینی های خامه ای و تَر بسیار پرطرفدار در میان ایرانیان است که با دستورها و طرح های بسیار متنوعی تهیه …

طرز تهیه چیز کیک یخچالی ساده و خوشمزه با بیسکوییت و ژله

طرز تهیه چیز کیک یخچالی ساده و خوشمزه با بیسکوییت و ژله

طرز تهیه چیز کیک چیز کیک یکی از انواع کیک های خوشمزه کشور یونان است که به عنوان یک کیک بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود، برای مشاهده آموزش شیرینی …

طرز تهیه کلوچه فومن خوشمزه و مغزدار به روش سنتی شمالی

طرز تهیه کلوچه فومن خوشمزه و مغزدار به روش سنتی شمالی

طرز تهیه کلوچه فومن کلوچه فومنی یکی از انواع گلوچه های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر فومن می باشد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در …

طرز تهیه کیک کدو حلوایی یخچالی

طرز تهیه کیک کدو حلوایی یخچالی , کیک یخچالی با کدو حلوایی

کیک کدو حلوایی یخچالی یکی از انواع کیک های ساده خانگی است که بدون نیاز به فر درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک کدو حلوایی یخچالی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک کدو حلوایی یخچالی
بیسکوئیت پتی بور۲ بسته
شیر۱ لیتر
پودر نشاسته ذرت½ پیمانه
شکر۱ پیمانه
پوره کدو حلوایی۳ پیمانه
خامه صبحانه۲۰۰ گرم
دارچین۱ قاشق چایخوری
پودر هل½ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل½ قاشق چایخوری
پودر جوزهندی¼ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک کدو حلوایی یخچالی

مرحله اول

برای تهیه کیک کدو حلوایی خوشمزه به روش یخچالی ابتدا نصف بسته بیسکوئیت را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و آنرا به آرامی با گوشتکوب پودر می کنیم. در ادامه نشاسته را به همراه شکر داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله پودر دارچین را به همراه پودر هل، پودر زنجبیل و پودر جوزهندی به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه شیر را کم کم اضافه کرده و در همین حین مواد را مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شده و گلوله نشوند.

مرحله سوم

حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به صورت مداوم مواد را هم می زنیم تا غلیظ شوند. پس از اینکه مواد کمی غلیظ شدند، پوره کدو حلوایی را به همراه خامه به قابلمه اضافه کرده و مواد را ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله چهارم

پس از اینکه مواد یکدست شدند، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه یک ظرف مستطیلی انتخاب می کنیم و یک لایه بیسکوئیت در کف آن می چینیم. در ادامه مقداری از کرم را روی بیسکوئیت ها می ریزیم.

مرحله پنجم

حالا روی کرم را صاف می کنیم، سپس مجددا یک لایه دیگر بیسکوئیت روی کرم می چینیم. مواد را به همین ترتیب به صورت لایه ای درون ظرف می ریزیم، سپس روی مواد را با باقیمانده کرم به طور کامل پوشش می دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله بیسکوئیت پودر شده را به صورت پخش روی کیک می ریزیم، سپس کیک را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا منسجم و خنک شود. در نهایت کیک را به صورت دلخواه برش زده و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 6 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.