طرز تهیه ذرت مکزیکی بیرونی خوشمزه با قارچ و کالباس در خانه

طرز تهیه ذرت مکزیکی بیرونی خوشمزه با قارچ و کالباس در خانه

طرز تهیه ذرت مکزیکی ذرت مکزیکی نوعی میان وعده یا عصرانه بسیار محبوب در سراسر جهان است که همانطور که از نامش مشخص است اصالتش متعلق به کشور مکزیک می باشد ، …

طرز تهیه کله جوش خوشمزه و مجلسی به روش اصیل تهرانی

طرز تهیه کله جوش خوشمزه و مجلسی به روش اصیل تهرانی

طرز تهیه کله جوش کله جوش یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که با مواد غذایی متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه یکی از ساده ترین غذاها در گذشته …

طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه و مجلسی نذری و جا افتاده

طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه و مجلسی نذری و جا افتاده

طرز تهیه خورش قیمه خورش قیمه یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود. این خورش خوشمزه علاوه بر اینکه در …

طرز تهیه خوراک مرغ روسی

خوراک مرغ روسی , طرز تهیه خوراک مرغ روسی , دستور پخت خوراک مرغ روسی

خوراک مرغ روسی یکی از انواع غذاهای مجلسی کشور روسیه است که برای مراسم های خاص تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک مرغ روسی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پایین ران مرغ۸ عدد
خامه۲۰۰ گرم
شیر۱ لیوان
آب مرغ۱ لیوان
کره۵۰ گرم
پنیر پارمزان۵۰ گرم
سیر۲ حبه
آویشن۱ قاشق چایخوری
پاپریکا۱ قاشق چایخوری
پودر پیاز۱ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
روغن، نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه خوراک مرغ روسی

مرحله اول

برای تهیه خوراک مرغ روسی خوشمزه ابتدا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم، سپس کره را به همراه مقداری روغن به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم کره ذوب شود، سپس ران های مرغ را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله ران های مرغ را به خوبی تفت می دهیم تا به صورت یکدست سرخ شوند. پس از اینکه تمام قسمت های گوشت مرغ به طور کاملا یکدست سرخ شد، آنها را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله سوم

حالا سیرها را درون تابه رنده کرده و کمی تفت می دهیم تا عطرشان خارج شود، سپس آویشن را به همراه پودر پیاز، پاپریکا و مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کرده و تفت دادن مواد را یک دقیقه دیگر ادامه می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله خامه را درون آب مرغ می ریزیم و ترکیب می کنیم تا کاملا رقیق شود، سپس به همراه شیر به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مواد جوش بیاد. در همین حین فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه مواد اولین قل را زدند، ران های مرغ را اضافه می کنیم. حالا آب لیمو ترش نیز اضافه کرده و مواد را کمی هم می زنیم. پس از اینکه مواد یکدست شدند، روی درب تابه را با فویل می پوشانیم و در فر قرار می دهیم.

مرحله ششم

چند سوراخ ریز روی فویل ایجاد می کنیم و اجازه می دهیم خوراک به مدت ۴۰ دقیقه درون فر بماند. در ۵ دقیقه پایانی پنیر پارمزان را اضافه کرده و روی خوراک را گریل می کنیم تا طلایی شود، سپس سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 5 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.