مطالب پر بازدید
طرز تهیه بیسکویت سبوس دار خوشمزه و رژیمی به روش بازاری

طرز تهیه بیسکویت سبوس دار خوشمزه و رژیمی به روش بازاری

طرز تهیه بیسکویت سبوس دار بیسکوییت سبوس دار، یک بیسکوییت ترد و خوشمزه است که با آرد سبوس دار تهیه می شود و بافت آن مانند بیسکوییت ساقه طلایی است. آرد سبوس …

طرز تهیه نان خامه ای شکلاتی خوشمزه و مخصوص مثل قنادی

طرز تهیه نان خامه ای شکلاتی خوشمزه و مخصوص مثل قنادی

طرز تهیه نان خامه ای شکلاتی نان خامه ای شکلاتی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در …

عکس‌های جدید مدل هودی زنانه، برای بانوان شیک پوش!

عکس‌های جدید مدل هودی زنانه، برای بانوان شیک پوش!

مدل هودی زنانه هودی زنانه شیک نمادی از راحتی و زیبایی در عین حال است، طراحی‌های نوآورانه و متنوع آن به شما اجازه می‌دهد تا در هر موقعیتی، از یک دورهمی دوستانه …

طرز تهیه شیرینی چشم آهو خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه شیرینی چشم آهو

شیرینی چشم آهو, طرز تهیه شیرینی چشم آهو , دستور پخت شیرینی چشم آهو

شیرینی چشم آهو یکی از انواع شیرینی های خوشمزه ترکیه ای است که به صورت شربتی سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی چشم آهو در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی چشم آهو
کره۱۲۵ گرم
پودر قند۵۰ گرم
آرد قنادی۲۰۰ گرم
آرد سمولینا۵۰ گرم
پودر نارگیل۲۵ گرم
آرد بادام۲۵ گرم
بکینگ پودر½ قاشق چایخوری
نمک۱ پنس
تخم مرغ۱ عدد
زرده تخم مرغ۱ عدد
شکر۳ پیمانه
آب۳ پیمانه
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شیرینی چشم آهو

مرحله اول

برای تهیه شیرینی چشم آهو ابتدا شربت بار را درست می کنیم، برای این منظور شکر را به همراه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا شکر به طور کامل حل شود.

مرحله دوم

حالا صبر می کنیم تا شربت شروع به جوشیدن کند. پس از گذشت ۱۰ دقیقه آب لیمو ترش را اضافه کرده و شربت را از روی حرارت کنار می گذاریم تا خنک شود. در ادامه شکر و پودر قند را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

حالا با دور تند همزن مواد را مخلوط می کنیم تا رنگشان روشن شود. در ادامه پودر نارگیل را به همراه آرد سمولینا، آرد بادام، نمک و بکینگ پودر اضافه کرده و مواد را مجددا مخلوط می کنیم تا به خوبی با هم ترکیب شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله تخم مرغ را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه دیگر مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شود. در ادامه آرد را روی مواد درون کاسه الک می کنیم و با لیسک مواد را مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و لطیف شکل بگیرد.

مرحله پنجم

زمانی که خمیر دیگر به دست نچسبید، اضافه کردن آرد را متوقف می کنیم. در ادامه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی به طور کامل پوشش می دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله به اندازه یک گردو از خمیر بر می داریم و آنرا به صورت چشم شکل می دهیم، سپس درون سینی فر می چینیم. پس از اینکه تمام خمیر را آماده کردیم، زرده تخم مرغ را با چنگال هم می زنیم و خمیرها را با آن رومال می کنیم.

مرحله هفتم

حالا سینی فر را به مدت ۱۸ تا ۲۲ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا شیرینی ها به طور کامل بپزند. در آخر پخت، گریل را روشن می کنیم تا روی شیرینی ها به طور کامل طلایی شود، سپس شیرینی ها را از فر خارج می کنیم.

مرحله هشتم

حالا شربت بار که خنک شده است را روی شیرینی ها داغ می ریزیم و اجازه می دهیم شربت به طور کامل به خورد شیرینی ها برود. در نهایت شیرینی ها را در ظرف مورد نظرمان می چینیم و با پودر پشته تزیین می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 28 مهر 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.